Contact
Route
Mijn winkelwagen
Deel deze voorstelling
GA JE MEE?
Deel deze voorstelling
DELEN OP TWITTER
DELEN OP FACEBOOK

za 6 mei 2023 | 20:00 uur | Genre, muziek, te gast

Voorjaarsconcert Vughts Mannenkoor m.m.v. Art of Omission

Sing us a song Vughts Mannenkoor!

 “Sing us a song” is het begin van het refrein van The Piano Man van Billy Joel. Dit is één van de nieuwe nummers van het Vughts Mannenkoor. Hotel California, Jailhouse Rock en een “Jan Rot” versie van Hallelujah zijn ook nieuw op ons repertoire. Wij zingen deze bij ons voorjaarconcert, zaterdagavond 6 mei in De Speeldoos. Onze eigen Piano Woman Margaret Bekkers begeleidt ons daarbij.

Onder leiding van onze enthousiaste dirigent Wilma van der Schoot zijn de zingende mannen druk bezig met de repetities voor deze concerten. Zingen is gezond, zingen is stoer, zingen geeft energie en zingen maakt vrolijk. Mannen die een keer mee willen zingen, kom naar onze repetities op dinsdagavonden van 20.00 tot 22.00 uur in de Martinihal (alleen op 14 maart een keer in De Speeldoos). Als u zich via info@vughtsmannenkoor.nl daarvoor aanmeldt, dan hebben wij de muziek voor u klaar liggen. U mag ook zonder aanmelding zo binnen stappen om te luisteren en de sfeer te proeven.

Bij ons voorjaarsconcert ontvangen wij als gasten de groep Art of Omission. In een kleine bezetting bestaat Art of Omission uit zangeressen Jet Mathijssen en Yvonne van Beers, Jan Verschueren (zang en gitaar) en Peter van den Hurk (toetsen en zang). Zij zijn steeds op zoek naar het hart van een liedje. Deze zoektocht heeft in de afgelopen jaren al vele bekende en minder bekende parels uit de popmuziek opgeleverd, die zij met veel enthousiasme brengen

Wij zien u graag bij ons concert en op zaterdag 6 mei om 20.00 bij ons voorjaarsconcert in De Speeldoos. Kaarten voor dit concert kosten € 10 en zijn te bestellen via www.theaterdespeeldoos.nl. Zing met ons mee:

“…. Sing us a song tonight,

 Well we’re all-in the mood for a melody,

And you got us feeling allright!”

 

Verkoop start op 04-05-2018 13:00
Datum: za 6 mei 2023 Aanvang: 20:00 uur Entree:
Normaal: € 10.00
Actie VMK: € 7.50

excl €0,65 bespreekkosten (p.s.)

Genre: Genre, muziek, te gast

Bekijk ook eens

za 1 juni 2024 | 20:00 u | muziek Don Vitalski - Prince Groovy Potential
Bestel kaarten
LEES MEER