Contact
Route
Mijn winkelwagen
Agenda
Bekijk alle voorstellingen

Route & Parkeren

Route

Via het Heetmanplein richting Vught, Eindhoven. Volg afslag Vught-Centrum.
Verder zie *

Vanuit de richting Tilburg (N65).
Richting ’s-Hertogenbosch/Utrecht, neem de afslag Eindhoven.
Bij de verkeerslichten aan het einde van de afslag richting Vught-Centrum (de weg oversteken).
Verder zie *

Vanuit de richting Eindhoven (A2).
Neem de afslag ’s-Hertogenbosch- Centrum, Tilburg. Volg Vught-Centrum.
Verder zie *

* Vervolg route:
Na de verkeerslichten volgt aan het eind van de afslag bij het Maurickplein een T-splitsing (herkenningspunten Café Maurickzicht en een beeld van een paard). Hier slaat u linksaf en bij de eerste kruising (in de bocht) rechtsaf. Dit is de Dr. Hillenlaan. Bij het tweede kruispunt linksaf. Dit is de Vliertstraat.
Theater de Speeldoos ligt op de hoek van dit laatste kruispunt. De parkeergelegenheid naast/achter het gebouw is bereikbaar via een smal straatje naast de hoofdingang. Let op: op deze parkeergelegenheid is het vanaf maandag 18 febr. t/m 1 aug. 2019 niet mogelijk om te parkeren.


Openbaar Vervoer

Vanuit de richting Eindhoven: stoptrein naar ’s-Hertogenbosch.
Deze stopt ook in Vught. Vanaf het station Vught is het circa 5 minuten lopen naar Theater de Speeldoos.


Parkeren

Parkeren kan in de Vliertstraat of achter Theater de Speeldoos (Let op: op de parkeergelegenheid naast/achter Theater de Speeldoos kan vanaf maandag 18 febr. t/m 1 aug. 2019 niet geparkeerd worden), op de Irenelaan of op het P+R terrein bij het Centraal Station. Vanaf hier loopt u in een paar minuten naar Theater de Speeldoos. Schuin tegenover Theater de Speeldoos is een groot parkeerterrein bij Albert Heijn en ligt de parkeergarage Vughtse Hart (bij de Jumbo). U kunt bij ons aan de theaterkassa een gratis uitrijkaart afhalen voor de parkeergarage.

Theater de Speeldoos

Vliertstraat 6
5261EL Vught

Parkeerterrein naast Theater de Speeldoos gesloten van 18 februari t/m 1 augustus 2019

Vanaf maandag 18 februari t/m 1 augustus is het niet mogelijk om te parkeren op het parkeerterrein naast Theater de Speeldoos. Er wordt dan gewerkt aan een Beweegzaal voor basisschool De Springplank. Gelukkig zijn er nog genoeg andere parkeermogelijkheden. Kijk hiervoor bij Parkeren aan de linkerzijde op deze pagina.