Contact
Route
Mijn winkelwagen
Agenda
Bekijk alle voorstellingen

Kaartverkoop

Kaarten bestellen

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen € 0,65 per kaartje via internet, € 0,75 per kaartje telefonisch, beide met een maximum van € 3,25. Verzending e-tickets is kosteloos, verzenden per post € 2,50 per bestelling.  Aan de kassa worden geen reserveringskosten berekend.


Kaarten bestellen per internet

Via onze website kunt u uw eigen plaatsen in de plattegrond van onze zaal en/of balkon kiezen, boeken en afrekenen via IDeal. U kunt daarbij kiezen tussen het laten toezenden van uw entreekaarten of het zelf uitprinten van e-tickets. Heeft u een Podiumcadeaukaart? Deze kunt op de middag/avond van de voorstelling verzilveren. Wij geven u het bedrag terug ter waarde van de kaarten of een gedeelte daarvan.


Afhalen kaarten

De kassa is geopend op dinsdag van 11.00 uur tot 16.00 uur en vanaf één uur voor aanvang van een film of voorstelling. Voor gereserveerde kaarten geldt dat ze uiterlijk drie dagen voor de voorstelling dienen te zijn afgehaald. Gereserveerde filmkaarten kunnen tot uiterlijk een half uur voor aanvang afgehaald worden. Niet afgehaalde reserveringen gaan weer terug in de verkoop. In uitzonderlijke gevallen kan hiervan worden afgeweken. Bij verhindering ontvangen wij graag tijdig bericht zodat wij de kaarten aan andere gasten kunnen aanbieden.


Annuleringen

Annuleren voor een voorstelling is mogelijk tot 5 dagen vóór de voorstelling. U  krijgt dan uw geld terug minus €2,50 administratiekosten per bestelling.


Wachtlijst

Wanneer de voorstelling is uitverkocht, kunnen uw gegevens vrijblijvend op een wachtlijst worden geplaatst. Mochten er toegangskaarten geretourneerd worden dan nemen wij contact op met de mensen van de wachtlijst. Dit gebeurt op volgorde van aanmelding.


Wat te doen bij de foutmelding ‘u laat een individuele stoel vrij’

Het kan zijn dat er nog 3 plaatsen beschikbaar zijn op een rij en u wilt graag 2 stoelen reserveren. Dan krijg u de foutmelding dat u een individuele stoel vrijlaat en kan er niet gereserveerd worden.

Oplossing:
u reserveert de 3 stoelen en stuurt een mail naar kaartverkoop@theaterdespeeldoos.nl waarin u aangeeft dat u 1 stoel teveel gereserveerd heeft. Als u ook uw naam, adresgegevens en rekeningnummer doorgeeft, dan zorgen wij ervoor dat die ene stoel weer geannuleerd wordt en het bedrag aan u gerestitueerd wordt.

Openingstijden kassa kaartverkoop:

Maandag gesloten
Dinsdag van 11.00u – 16.00u
Woensdag gesloten
Donderdag gesloten
Vrijdag gesloten

De kassa is ook geopend één uur voor aanvang van iedere film of voorstelling.

 

 

LET OP!

Bij Theater de Speeldoos kunt u alleen pinnen. Wij zijn namelijk pin only.