Contact
Route
Mijn winkelwagen
Agenda
Bekijk alle voorstellingen

Uw evenement

Huur ons theater voor die speciale gelegenheid! Ervaar de magie van theater

Bent u op zoek naar een bijzondere locatie voor uw zakelijke bijeenkomst? Of wilt u een feestelijke gebeurtenis opluisteren? Dan is de Speeldoos hèt toneel voor uw evenement!

Een bedrijfsfeest, congres, seminar, productpresentatie, vergadering of brainstormsessie, beurs, fair of workshop … Maar denk ook aan een ledenvergadering, verjaardag, bruiloft, receptie, kinderfeestje, jubileum, Ladies Night, het opnemen van een videoclip, lipdub of film, rondleiding of besloten voorstelling …
U bedenkt het en het is mogelijk!

Voor welk evenement u ook kiest, de gastvrije medewerkers van de Speeldoos helpen u graag met ideeën, licht, geluid, een spreker, acteur of band. Kortom de complete theatrale omlijsting. Zo groeien bijeenkomsten uit tot ontmoetingen van betekenis en worden uw events een ware belevenis.

Waarom uw evenement in ons Theater?

  • Karakteristieke, sfeervolle locatie in het hartje van Vught
  • Fraaie theaterzaal, knusse foyer, diverse repetitiezalen, kleedkamers en vergaderruimten
  • Goede theatertechnische en audiovisuele faciliteiten
  • Artiesten en toeleveranciers zijn kind aan huis
  • In samenwerking met een gerenommeerd cateringbedrijf verzorgen wij al uw culinaire wensen
  • Goede bereikbaarheid en voldoende parkeergelegenheid
  • 7 dagen per week geopend

Ontmoetingsplek of leslocatie
Naast onze theaterprogrammering stellen wij onze ruimtes en het podium beschikbaar aan verenigingen, makers en liefhebbers die op een professioneel podium willen schitteren. Veel lokale en regionale verenigingen maken al gebruik van deze mogelijkheid. Heeft uw orkest, (toneel)club, (dans) vereniging of scholengemeenschap ook belangstelling om bij ons te repeteren? Of op te treden op het professionele podium van de Speeldoos? Dan gaan we graag met u in gesprek. Er is heel veel mogelijk!

Neem voor de uitgebreide mogelijkheden contact met ons op:
T 073 751 80 44 (keuze 1).