Contact
Route
Mijn winkelwagen
Agenda
Bekijk alle voorstellingen

Algemene informatie

Welkom in de Speeldoos. Het theater in het centrum van Vught, goed bereikbaar met de trein en met voldoende parkeergelegenheid in de omgeving. Wij openen graag voor u het doek naar dè ideale ontmoetingsplaats met fraaie zalen en uitgebreide culinaire mogelijkheden.

Een juiste mix van commercie en cultuur

Met verschillende multifunctionele ruimtes, foyers en zalen is de Speeldoos uitermate geschikt voor o.a. een spetterend (personeels-) feest, een (zakelijke) lunch of een diner, een verrassend buffet, een (product-) presentatie of gewoon ongestoord vergaderen. Natuurlijk zijn al deze bijeenkomsten mogelijk in combinatie met een van de mooie voorstellingen en films. Wij maken er graag samen met u een onvergetelijke dag van!

Audiovisuele en culinaire voorzieningen

de Speeldoos beschikt over diverse audiovisuele faciliteiten in de zalen en ruimtes die van belang zijn bij de organisatie van uw evenement. In samenwerking met een gerenommeerd cateringbedrijf zorgen wij voor een passende invulling van uw bijeenkomst waarbij het u en uw gasten aan niets ontbreekt.

Uw gezelschap op het theaterpodium? Op zoek naar een leslocatie?

Ook dit behoort tot de mogelijkheden! Zoekt u met uw theatervereniging een oefenruimte en / of een theaterzaal voor een voorstelling? Wij hebben een prachtige zaal en denken graag met u mee. We kunnen u adviseren en helpen met o.a. de audiovisuele mogelijkheden, de kaartverkoop en de publiciteit. Veel van onze ruimtes zijn ook uitermate geschikt voor het geven van muziek-, theater- en danslessen.

Contact

Met een enthousiast en ervaren team helpen wij u de uitgebreide mogelijkheden van de Speeldoos optimaal te benutten. Wij bespreken graag uw persoonlijke wensen met u!

de Speeldoos
Vliertstraat 6, 5261 EL Vught
T 073 – 751 80 44 (keuze 1)
E freddy@theaterdespeeldoos.nl

Theater Te Huur

Al onze ruimtes zijn te huur en wij kunnen u desgewenst overal in ondersteunen (van kaartverkoop tot catering). U kunt altijd vrijblijvend een offerte opvragen of eens komen kijken naar de mogelijkheden. Wij maken graag tijd voor u.