Contact
Route
Mijn winkelwagen
Laatste nieuws

9 april 2024 |

Vacature financieel / administratief medewerker

**Sluit je aan bij ons team bij Stichting Theater de Speeldoos!**

 

Ben jij klaar om ons team te versterken? Bij Stichting Theater de Speeldoos zijn we het kloppende hart van amateurkunst en buitenschoolse kunsteducatie in Vught. We zijn een dynamische hub waar diverse culturele instellingen samenkomen om een breed scala aan muziek-, theater- en danseducatie te bieden. Ook huizen diverse verenigingen bij ons, bieden we een filmprogramma en exposities en hebben we een bescheiden horecafunctie. Mensen kunnen terecht bij ons kunnen voor activiteiten en ontmoeting.

 

**Wij zoeken jou!**

 

Ben jij een Financieel Administratief Medewerker (m/v/x) die ons team wil komen versterken? Wij bieden een boeiende positie voor 4 tot 6 uur per week, waarin je de kans krijgt om jezelf te ontwikkelen in een inspirerende omgeving.

 

**Wat ga je doen?**

 

Als Financieel Administratief Medewerker ben je verantwoordelijk voor het verzamelen, verwerken en verstrekken van financiële informatie. Je werkt zelfstandig aan het opstellen van financiële rapportages en -verantwoordingen. Samen met ons professionele en betrokken team draag je bij aan het actueel houden van onze financiële administratie. Een greep uit de werkzaamheden:

 

  • Invoeren inkoopfacturen in Exact
  • Verwerken banktransacties
  • Opstellen verkoopfacturen
  • Verzorgen van de BTW aangifte
  • Verrichten van betalingen (salarissen, crediteuren, belastingen)
  • Voorbereiden balansdossiers t.b.v. jaarwerk

 

**Wat bieden wij?**

 

Bij Theater de Speeldoos bieden we een dienstverlenende en servicegerichte functie in een stimulerende omgeving. Je krijgt bij indiensttreding een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd, met salaris en overige arbeidsvoorwaarden conform de CAO Nederlandse Podia. Ook zzp-ers worden van harte uitgenodigd te reageren. Je komt in een klein en betrokken team terecht.

 

**Wat vragen wij van jou?**

 

We verwachten minimaal 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie, bij voorkeur in de culturele sector. Je hebt minimaal een MBO+ opleidingsniveau en bent zelfstandig, enthousiast, flexibel, accuraat en servicegericht. Daarnaast ben je communicatief vaardig, klantgericht en stressbestendig.

 

**Ben jij onze nieuwe collega?**

 

Herken jij jezelf in dit profiel en zie jij jezelf als onze nieuwe collega? Stuur dan uiterlijk 28 april jouw motivatiebrief en CV naar Jelmer Lesterhuis, interim directeur via vacatures@theaterdespeeldoos.nl. Voor meer informatie kun je ook bellen met Jelmer Lesterhuis, 06 52 866 877.

 

**Let op:** Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 

**Sluit je aan bij ons team en maak deel uit van de creatieve krachten achter Stichting Theater de Speeldoos!**