Contact
Route
Mijn winkelwagen
Deel deze voorstelling
GA JE MEE?
Deel deze voorstelling
DELEN OP TWITTER
DELEN OP FACEBOOK

zo 18 maart 2018 | 15:00 uur | te gast

Vughtse Dance Battle i.s.m. Move Vught en StarsOnStage

De wisselbeker van de Vughtse Dance Battle is weer helemaal opgepoetst en staat klaar om op zondagmiddag 18 maart te worden uitgereikt aan de winnaar van de 4e editie van de Vughtse Dance Battle. Dit jaar doen maar liefst acht van de negen reguliere basisscholen mee, een record! De kinderen van de Koningslinde, de Schalm, de Leydraad, de Wieken, de Lichtstraat, de Springplank en de Piramide zijn hard aan het oefenen onder leiding van de StarsOnStage dansdocenten Lara Knoops, Tamara Caarls en Lotte Timmermans.

De Vughtse Dance Battle is een initiatief van MOVE Vught en wordt in 2018 voor de derde maal in samenwerking met StarsOnStage georganiseerd. Een zeer fijne samenwerking waarbij de dansdocenten van StarsOnStage zich richten op het aanleren van de dans en MOVE zich bezig houdt met de show.

In de week van maandag 5 t/m vrijdag 9 maart hebben de ouders van de deelnemende kinderen de kans om kaartjes te kopen. Er zijn per deelnemer 3 kaarten gereserveerd, die gekocht kunnen worden bij de kassa van Theater de Speeldoos. Vanaf maandag 12 maart vindt de vrije verkoop plaats. De kassa van Theater de Speeldoos is geopend op werkdagen tussen 13.00-17.30 uur. De kosten van een kaartje bedragen € 6,50.

Kaartverkoop

  • De Vughtse Dance Battle is UITVERKOCHT

 

 

UITVERKOCHT
Datum: zo 18 maart 2018 Aanvang: 15:00 uur Entree:

Genre: te gast Website: www.movevught.nl

Bekijk ook eens

di 17 september 2024 | 20:00 u | film Elkaar opnieuw leren liefhebben met dementie Filmvoorstelling De Terugreis
Bestel kaarten
LEES MEER