Contact
Route
Mijn winkelwagen
Deel deze voorstelling
GA JE MEE?
Deel deze voorstelling
DELEN OP TWITTER
DELEN OP FACEBOOK

zo 22 maart 2020 | 15:00 uur | dans, muziek

The Star Company in concert benefietvoorstelling

Alle voorstellingen en films t/m 5 april geannuleerd.

Door de strenge richtlijnen van het RIVM vanwege het coronavirus kunnen alle voorstellingen, films en publieke evenementen in Theater de Speeldoos tot en met 5 april 2020 geen doorgang vinden.
Gezien deze uitzonderlijke situatie doen wij ons uiterste best onze kaartkopers en andere bezoekers zo spoedig mogelijk te  informeren over de afwikkeling. Wij kijken allereerst naar de mogelijkheden om de voorstellingen naar een latere datum te verplaatsen. Het al gekochte ticket blijft daarvoor dan geldig.
We trachten al onze bezoekers zo snel mogelijk per mail te informeren, ook nadere informatie over gekochte tickets volgt. Wij vragen u om geen contact met ons op te nemen; wij nemen contact op met u.

De organisatie van The Star Company tracht de bezoekers zo snel mogelijk te informeren.


kaartverkoop voor deze voorstelling loopt via de website thestarcompany.nl


Zondag 22 maart 2020 om 15.00 uur in Theater de Speeldoos is de jaarlijkse benefietvoorstelling van The Star Company.

The Star Company is een opleiding in Boxtel waar kinderen van 6 tot en met 18 jaar leren zingen, dansen, presenteren, acteren en waarbij plezier en samenwerken centraal staan.  Tijdens de lessen is de sociaal-emotionele ontwikkeling hét uitgangspunt. Het hele jaar wordt er toegewerkt naar het eindconcert. Onderdeel van de opleiding is het opnemen van een speciaal voor The Star Company geschreven lied, in een echte muziekstudio. Daarna geven de kids act de présence in een videoclip. Dit jaar is de titel van het lied: Het Klimaatlied

Alle opbrengsten gaan Voedselbank Boxtel, Sint-Michielsgestel, Haaren en Sint-Oedenrode en de Kansarme kinderen in Boxtel. Het is een prachtige voorstelling vol zang en dans waarin de kids alles geven en boven zichzelf uitstijgen. Maak de kids trots met uw applaus!

Entree:
Kinderen tot 16 jaar € 10,- | Volwassenen € 15,- |  Vip-kaarten € 50,-

Kaarten bestellen via:
E ingeving@hotmail.com
T 0621240063
www.thestarcompany.nl

Datum: zo 22 maart 2020 Aanvang: 15:00 uur Entree:
Normaal: € 15.00
Jeugd t/m 16 jr: € 10.00
Special: € 50.00

Genre: dans, muziek Andere data: zo 17 maart 2019, 15:00 u Website: thestarcompany.nl/

Bekijk ook eens