Contact
Route
Mijn winkelwagen
Deel deze voorstelling
GA JE MEE?
Deel deze voorstelling
DELEN OP TWITTER
DELEN OP FACEBOOK

zo 3 november 2019 | 14:00 uur | muziek

Prefinale Ouderen Songfestival 2019

Het Ouderen Songfestival is een landelijk muziekfestival, ooit bescheiden begonnen in een verzorgingshuis in Amsterdam. Ruim 30 jaar later is het Ouderen Songfestival uitgegroeid tot een landelijk festival bestaande uit twaalf voorrondes in verzorgingshuizen in diverse Nederlandse gemeenten, drie prefinales in de theaters in Houten, Vught en Heerenveen en de Grande Finale in het DeLaMar Theater te Amsterdam.

Iedereen vanaf 55 jaar mag deelnemen aan het Ouderen Songfestival. Als solist, duo of trio. Na een kennismaking met artistiek leider en pianist Kees van Zantwijk wordt in één van de voorrondes onder pianobegeleiding live gezongen. Uit iedere voorronde komt een aantal prefinalisten voort. In de prefinale worden de kandidaten begeleid door het OSF-Combo onder leiding van Kees van Zantwijk. Van alle prefinalisten blijven vijftien kandidaten over. Zij gaan door naar de Grande Finale in het DeLaMar Theater. Begeleid door het OSF-Orkest onder leiding van Kees van Zantwijk brengen zij hun lied ten gehore. De repertoirekeuze is geheel vrij. Alle genres zijn mogelijk. Eenmaal een lied gekozen, dan kan daar niet meer van afgeweken worden. Zowel tijdens de voorronde als tijdens de prefinale en de Grande Finale wordt hetzelfde lied gezongen.

Alle voorrondes zijn gratis toegankelijk voor publiek. Voor de prefinales en de Grande Finale in de theaters geldt een toegangsprijs.

Kaarten via Stichting JAM
E-mail: reserveren@stichtingjam.nl
Telefonisch: 020 – 622 01 83

Datum: zo 3 november 2019 Aanvang: 14:00 uur Entree:

Genre: muziek Website: www.ouderensongfestival.nl

Bekijk ook eens

za 1 juni 2024 | 20:00 u | muziek Don Vitalski - Prince Groovy Potential
Bestel kaarten
LEES MEER