Contact
Route
Mijn winkelwagen
Deel deze voorstelling
GA JE MEE?
Deel deze voorstelling
DELEN OP TWITTER
DELEN OP FACEBOOK

di 3 maart 2020 | 20:00 uur | special

PIMP Theatershow Licht uit, spot op de hospitality

kaartverkoop voor deze voorstelling loopt via de website van pimptheatershow.nl


‘Nee. U zit niet in mijn wijk. ‘Mijn collega komt zo bij u’.

Wie actief is in de klantenservice houdt als het goed is rekening met de regels die horen bij een plezierige klant bejegening, ook met de dingen die je absoluut nooit moet zeggen. Er zijn boeken vol geschreven over ‘hostmanship’ of gastvrijheid verlening. Als uw succes afhankelijk is van de indruk die u maakt op klanten, ligt het voor de hand om deze zelf te lezen of beter nog: aan uw medewerkers cadeau te doen. Maar in hoeverre komt de kennis van papier echt aan? Hoe weet u dat uw medewerkers daar de juiste aspecten uit halen? U kunt ook iets anders doen om ervoor te zorgen dat uw bedrijf of organisatie zich blijvend onderscheidt in authentieke klantvriendelijkheid of gastvrijheid. Welkom in het PIMP Theater!

Vrolijke en inspirerende avond
Beleef een prikkelende, vrolijke en inspirerende avond waarin heel beeldend de do’s en don’ts van de hospitality op de planken worden gebracht. Met pakkende voorbeelden, tips & tricks uit de rijke praktijk van hospitality trainer en vakman Milo Berlijn.

Entertainment en educatie
Entertainment en educatie komen samen in deze verrassende theatershow die ons laat nadenken (en laat lachen) over ons gedrag ten opzichte van elkaar. Herkenbaar? Reken maar. Confronterend? Soms meer dan het publiek lief is. Maar deze indringende aanpak is wel de manier om bij uw medewerkers meer tot stand te brengen dan een leereffect. Je maakt iets los in hun hoofd. Daardoor worden de ‘winners in service’ als attentheid en positieve aandacht geven bij hen geen kunstje, maar onderdeel van hun natuurlijke gedrag. Licht uit, spot aan. Tijd om een mentaliteit te PIMP’en.

“Een heel leuk en leerzaam personeelsuitje voor je team!” | “De goedkoopste gastvrijheidstraining in Nederland!” | “Ongedwongen genieten en leren van je ‘eigen’ gedrag.”


Tickets á €25,00 voor deze PIMP Theatershow koop je via: https://www.pimptheatershow.nl/tickets >>

Datum: di 3 maart 2020 Aanvang: 20:00 uur Entree:
Normaal: € 25.00

Genre: special Website: www.pimptheatershow.nl

Bekijk ook eens

di 17 september 2024 | 20:00 u | film Elkaar opnieuw leren liefhebben met dementie Filmvoorstelling De Terugreis
Bestel kaarten
LEES MEER