Contact
Route
Mijn winkelwagen
Deel deze voorstelling
GA JE MEE?
Deel deze voorstelling
DELEN OP TWITTER
DELEN OP FACEBOOK

vr 31 december 2021 | 00:00 uur | muziek

ONLINE VOORSTELLING: Musical Intermezzo In Beeld Deze online voorstelling kunt u nu thuis bekijken door te klikken op de videolink (Let op, de datum bij de voorstelling is NIET van toepassing)

In de rubriek “ONLINE VOORSTELLINGEN” brengen wij een stukje amusement bij u thuis. Helaas konden diverse optredens de afgelopen tijd niet doorgaan of kunnen ze de komende tijd nog geen doorgang vinden. Daarom bieden wij u in deze rubriek voorstellingen aan die al een keer geweest zijn. Kijk, huiver en geniet van kunst en cultuur bij u thuis!


In 2019 verzorgde het jubilerende Musical Intermezzo twee nagenoeg uitverkochte voorstellingen in Theater de Speeldoos met hun voorstelling “In Beeld”. Het publiek genoot avondvullend van deze sprankelende en enthousiaste productie met een 20-tal composities. Van sopranen tot alten, van tenoren tot baritons, allemaal hebben ze een passie voor muziek.

Graag laten wij u via onze website nog een keer online genieten van het wervelende optreden van Musical Intermezzo! Veel kijkplezier!

Datum: vr 31 december 2021 Aanvang: 00:00 uur Entree:

Genre: muziek

Bekijk ook eens

di 17 september 2024 | 20:00 u | film Elkaar opnieuw leren liefhebben met dementie Filmvoorstelling De Terugreis
Bestel kaarten
LEES MEER