Contact
Route
Mijn winkelwagen
Deel deze voorstelling
GA JE MEE?
Deel deze voorstelling
DELEN OP TWITTER
DELEN OP FACEBOOK

ma 8 juli 2019 | 09:00 uur | jeugd & familie

Mad Science Zomerkamp Lanceer je kind de zomer in!

Kinderen zijn de grootste onderzoekers op aarde. Alles is nieuw, interessant en kan niet, bestaat niet. Dat zullen ze toch eerst zelf wel even uitvogelen.

Tijdens het zomerkamp van Mad Science mogen kinderen weer even helemaal kind zijn. Er worden leuke opdrachten bedacht,  materialen worden onderzocht en er wordt ouderwets offline en samen gespeeld. Dit zorgt al snel voor een leuke sfeer in de groep en staat aan de basis van een fijne zorgeloze week voor je kind. Dus wacht niet te lang en geef je kind deze zomer een avontuur cadeau en schrijf hem of haar in voor het Mad Science Zomerkamp in Theater de Speeldoos van 8 – 11 juli 2019!


WEIRD KAMP – 4 vreemde dagen vol experimenten
ma. 8 t/m donderdag 11 juli 2019 | locatie: Theater de Speeldoos Vught

Chemie in de gootsteen: Leer de eenvoud van chemie ontdekken. Hoe je met huis-tuin-en-keuken materialen de leukste chemische reacties kan opwekken. Van oppervlaktespanning, tot dichtheid en vloeistof lasagne. We ontdekken het allemaal!

De wilde wereld: Het aaseter jachtspel. Het spel dat science combineert met het dierenkoninkrijk. Leer over de levenscyclus en de gewoonten van dieren. Maak een pootafdruk van een dier. Zet een camouflage collage in elkaar en begrijp dat dieren en planten elkaar in evenwicht houden.

Naar de maan en terug: Ga als jonge astronaut aan de slag en ontdekt de mysteries van het zonnestelsel. Wat gebeurt er als zwaartekracht ontbreekt en hoe kun je in de ruimte eigenlijk reizen en werken?

Van top tot teen: Kunnen we een mens maken dat leeft? Wat hebben we dan nodig? Met een lichaamsrecept bekijken we hoe ons lichaam functioneert. Weten we dan of we een mens kunnen maken? Net zoals Frankenstein?

Let op… Dagen staan in willekeurige volgorde.

In het kort

  • voor kinderen van 6 t/m 12 jaar
  • dagelijks van 09.00 – 16.00 uur
  • inclusief lunch, labjas & lanyard
  • experimenten voor thuis
  • professionele begeleiding

€ 185,00 per deelnemer

INSCHRIJVEN: http://magazine.mad-science.nl/zomerkamp#!/brabant>>

 

Datum: ma 8 juli 2019 Aanvang: 09:00 uur Entree:

Genre: jeugd & familie Andere data: ma 16 juli 2018, 09:00 u Website: inschrijven.mad-science.nl/kamp

Bekijk ook eens