Contact
Route
Mijn winkelwagen
Deel deze voorstelling
GA JE MEE?
Deel deze voorstelling
DELEN OP TWITTER
DELEN OP FACEBOOK

zo 29 oktober 2023 | 11:00 uur | special, te gast

Festival Futura duurzaam festival

Kom ook zondag 29 oktober ontdekken hoe leuk duurzaam leven is!

Organisator VET-Vught heeft een 30-tal ondernemers en organisaties uit de buurt uitgenodigd die laten zien dat ze jou van alles kunnen bieden als jij ‘duurzaam wilt leven’. Het enige dat je als bezoeker hoeft te doen is even langs te komen en je te laten inspireren!

Gezellige sfeer
Onze artiesten zorgen voor gezelligheid & sfeer tijdens dit straatfestival. Je wordt verrast, verbaasd, en geïnspireerd. Je kunt ook zelf informatie inwinnen bij de mensen achter de marktkraampjes.

Tipje van de sluier:
Het Festival start om 11 uur. Om 12 uur begint de workshop van De Gezonde Brabander waar de heerlijkste hapjes worden gemaakt door de deelnemers en uitgedeeld aan alle bezoekers. Om 13:00 is de welbekende modeshow waarbij de modellen op de catwalk duurzame hippe kleding showen van Kringloopwinkel Vincentius Vught.
Kom appelcider proeven bij De Vergeten Appel, of liever een wijntje? Dat kan ook bij de kraam van De Gouden Ton. Koop een bijzonder cadeautje bij Kleur en Kado of ga bij Atelier ’t Zilverke kijken hoe sieraden gemaakt worden van oude telefoons. Wil je meer weten over de grootschalige opwek met zon en wind, warmtetransitie en klimaatadaptatie? Kom langs bij de kraam van gemeente Vught. Repair café laat zien dat werkelijk alles te repareren is en in de foyer van de Speeldoos ga je informatie inwinnen over hoe jij je huis kan verduurzamen en krijg je informatie over zuinige radiatoren, zonnepanelen of groene daken. Kortom er is genoeg te beleven tijdens dit straatfestival in en rond de Speeldoos.

Ook voor de kids:
Festival Futura heet niet voor niets het festival voor de Toekomst! Er is educatie en vermaak op het festival door o.a. Jeugdnatuurwacht Vught, Scouting Jeep Vught Zuid laat zien hoe je van gerecyclede materialen iets moois kan maken ( onthulling hiervan is om 14:30 uur) en bij de SneakerCleaners blaas je je sneakers nieuw leven in. Dat alles in een gezellige sfeer waar je vermaakt wordt door de deelnemers van het Festival en de artiesten van theatermaker Bart de Rijk en Bureau Klapstuk. 

Programma:
11:00u Start Festival
11:11u Pitch met Jetske ( Klimaatburgemeester)
12:00u Workshop De Gezonde Brabander
13:00u Modeshow
13:20u Pitch Darel Education
13:30u Workshop Darel Education
14:00u Workshop De Gezonde Brabander
14:30u Onthulling bouwwerk Scouting Jeep Vught Zuid
15:00u Modeshow

Durf jij te ontdekken hoe leuk ‘duurzaam leven’ kan zijn? Kom dan zondag naar Festival Futura.

Wanneer: Zondag 29 oktober 2023 van 11.00 uur tot 16.00 uur.

Waar: in en rond de Speeldoos, Vught

Meer weten? Kijk dan op onze website: http://www.festivalfutura.nl

Datum: zo 29 oktober 2023 Aanvang: 11:00 uur Entree:

Genre: special, te gast Website: www.festivalfutura.nl/

Bekijk ook eens

za 15 juni 2024 | 15:30 u | dans MDM Dans Weekend At The Movies
Bestel kaarten
LEES MEER