Contact
Route
Mijn winkelwagen
Deel deze voorstelling
GA JE MEE?
Deel deze voorstelling
DELEN OP TWITTER
DELEN OP FACEBOOK

zo 25 november 2018 | 19:00 uur | literair

Frank van Empel Boekpresentatie - Parkinson Hotel 2

Van de snaartheorie naar Gary Snyder, van harde seks naar filosofische verhandelingen. Dit om te begrijpen wat sterfelijkheid is, wat ziekte is, wat dit alles betekent in relatie tot ons besef van tijd en ruimte. En ook, wat dit alles inhoudt voor de relatie met je partner en je eigen leven.

Frank van Empel vervolgt de bijtende conversatie tussen Franky en Parkie uit Parkinson Hotel 1, dialoog van een man met zijn ongenode gast. Twee nieuwe boodschappers van De Dood, Prostata en De Oude Man, checken in bij Parkinson Hotel. Parkie is inmiddels volwassen. Hij wordt in bedwang gehouden met precisieaanvallen – diepe hersenstimulatie – maar ontsnapt regelmatig. Franky ontdekt zijn geheim. Man-eater Prostata houdt van alle mannen. Parkie is gek op haar, maar beseft hoe gevaarlijk zij is voor het voortbestaan van het hotel. Ook dienen Franky en Parkie af te rekenen met De Oude Man, die de tand des tijds als wapen hanteert. Franky en Parkie vechten om Hotel Parkinson te redden en sluiten daarom af en toe een pact. Maar de alliantie houdt geen stand.

Op zondag 25 november presenteert Frank van Empel zijn nieuwe boek Parkinson Hotel 2, Boodschappers van De Dood in Theater de Speeldoos en overhandigt hij het eerste exemplaar  aan de dansers van switch2move vertegenwoordigd door Andrew Greenwood & Eirini Kreza.

Gratis toegang – Wees welkom!

Datum: zo 25 november 2018 Aanvang: 19:00 uur Entree:

Genre: literair

Bekijk ook eens

za 15 juni 2024 | 10:00 u | dans MDM Dans Weekend At The Movies
Bestel kaarten
LEES MEER