Contact
Route
Mijn winkelwagen
Deel deze voorstelling
GA JE MEE?
Deel deze voorstelling
DELEN OP TWITTER
DELEN OP FACEBOOK

za 23 april 2022 | 19:30 uur | muziek, special

Vitalski: A Night with Prince

in verband met de richtlijnen van het Coronavirus en om het trouwe publiek van Vitalski een gezellig en onbezorgd avondje te bieden is in overleg met de organisatie van Vitalski besloten de voorstelling te verplaatsen van 17 april 2021 naar deze datum 23 april 2022. Alle bezoekers zijn per mail op de hoogte gebracht en hebben nieuwe kaarten voor 23 april 2022 ontvangen.


Zijn nieuwe lezing Noon Rendezvous
Sinds de eerste sterfdag van Prince heeft Vitalski her en der lezingen gegeven over Prince en is hij inmiddels ook een jaarlijks terugkerende gast bij Theater de Speeldoos. Dit keer met een totaal nieuwe lezing, waar Vitalski ons meeneemt kris kras door de omvangrijke carrière van Prince en daarbij juist op zoek gaat naar de feiten en weetjes die we of nog niet kennen, of door de unieke blik van Vitalski anders gaan bekijken.

Een exclusieve privécollectie van memorabilia

Meer dan 28 items; voorheen eigendom van Prince of gerelateerd aan de superster die overleed op 21 april 2016. Een gesigneerde cheque uit 1978, aan het begin van zijn carrière, een sjaal gedragen bij de tv-show ‘Muppets Tonight’ en een overhemd dat Prince droeg tijdens een tv-interview bij ‘BET Tonight’ zijn o.a. te zien tijdens deze expositie. Als multi-instrumentalist creëerde Prince een enorme hoeveelheid muziek in een geheel eigen genre, een ongekend fenomeen. Deze expositie geeft een bijzonder kijkje in het leven van de teruggetrokken artiest. De expositie staat los van de lezing.

Bestel kaarten
Datum: za 23 april 2022 Aanvang: 19:30 uur Entree:
Normaal: € 15,00

excl €0,65 bespreekkosten (p.s.)

Genre: muziek, special

Bekijk ook eens

za 23 oktober 2021 | 20:00 u | te gast Kleine Ziele in de Grôte Wiele De Bossche Komeedie
UITVERKOCHT
LEES MEER