Contact
Route
Mijn winkelwagen
Deel deze voorstelling
GA JE MEE?
Deel deze voorstelling
DELEN OP TWITTER
DELEN OP FACEBOOK

vr 29 januari 2021 | 20:00 uur | toneel

Van Wie Is Die String?Toneelvereniging Doe’k

Het zat er al een beetje aan te komen , maar Toneelvereniging Doe’k had goede hoop en energie over om er ondanks alles vol voor te gaan! Helaas zorgen de aangescherpte maatregelen die op 14 december 2020 zijn gepresenteerd ervoor dat Toneelvereniging Doe’k heeft moeten besluiten de voorstellingen ‘Van Wie Is Die String?’ uit te stellen tot een nader te bepalen datum.
——————————————————————————————————————————————————————————————————————————–

Jort, Frans en Rien zijn een avondje flink doorgezakt met een aantal mannen. De vrouwen waren in die tijd een weekendje naar Amsterdam, om te shoppen. Als de heren weer bij kennis zijn, kunnen ze zich weinig van de vorige avond herinneren… Maar dat er flink gefeest is staat wel vast! Overal ligt rommel, lege flessen bier en pizzadozen. Er ligt zelfs een rode string! Hoe die daar gekomen is? De heren hebben werkelijk geen idee. Er waren toch alleen mannen op het feest?! Dan blijkt dat de dames onverwacht eerder thuiskomen. Ze zien de puinhoop en….de rode string… Dat pikken ze natuurlijk niet! De heren wringen zich in allerlei bochten en werken zich uiteindelijk alleen maar dieper in de ellende. Maar hulp komt uit onverwachte hoek…

Een hilarische en zeer vlotte, eigentijdse komedie van een auteur die al een indrukwekkend oeuvre op zijn naam heeft staan: Rob van Vliet.

De hoofdrollen worden gespeeld door:
Rob Housen, Aart-Jan Hooijman, Jessica van Leeuwen, Sacha van der Voorn, Rob Voogt, Ria Langenhuijsen, Brenda Hanff en Nanette van Hartskamp. De regie is in handen van Jessica van Leeuwen.


Veiligheid voor onze bezoekers en personeel is voor ons erg belangrijk. We vragen je daarom om je aan de richtlijnen van het RIVM te houden.

Hoe bestel je kaarten?:

  • Vooraf reserveren (bij voorkeur online).
  • Kaartjes worden ongeplaceerd verkocht. In de zaal wijst onze medewerker je een stoel toe. We zorgen in de theaterzaal voor voldoende afstand tussen bezoekers.
  • Je kunt alleen naast elkaar zitten als je tot hetzelfde huishouden behoort of een sociale eenheid vormt. Kom je met iemand waarmee je geen huishouden vormt? Bestel je kaarten dan apart, zodat ook wij weten dat er tussen jullie stoelen 1,5 meter afstand nodig is.
GEANNULEERD
Datum: vr 29 januari 2021 Aanvang: 20:00 uur Entree:
Normaal: € 19,50

excl €0,65 bespreekkosten (p.s.)

Genre: toneel Andere data: do 28 januari 2021, 20:00 u za 30 januari 2021, 20:00 u zo 31 januari 2021, 14:30 u

Bekijk ook eens

zo 31 januari 2021 | 14:30 u | toneel Van Wie Is Die String? Toneelvereniging Doe’k
GEANNULEERD
LEES MEER