Contact
Route
Mijn winkelwagen
Deel deze voorstelling
GA JE MEE?
Deel deze voorstelling
DELEN OP TWITTER
DELEN OP FACEBOOK

za 25 januari 2020 | 20:00 uur | toneel

Toneelvereniging Doe'kBajesbonje

Ook in 2020 is Toneelvereniging Doe’k weer terug in het theater! Na het geweldige succes van ‘Een Koekje van Eigen Deeg’ in 2019 neemt Doe’k u dit seizoen mee naar… de gevangenis!

Vier mensen, die elkaar niet kennen, worden gearresteerd op verdenking van een bomaanslag. Uiteenlopend als hun karakters zijn, zullen zij het tóch met elkaar moeten rooien in de gevangenis. In afwachting van hun proces maken ze kennis met een tirannieke directrice, een louche advocaat en idiote cipiers. Ondertussen zitten de partners van sommige gevangenen ook niet stil. De één probeert haar partner via waanzinnige trucs te bevrijden en de ander stelt alles op alles om haar geplande trouwdag toch doorgang te laten vinden.

Eén grote hysterie en een avond vol hilariteit is het resultaat! Onder leiding van regisseuse Jessica van Leeuwen bezorgt Doe’k waar u voor komt: een heerlijke avond uit!

Met dit jaar o.a. Brenda Hanff, Rob Housen, Rien van Rooij, Ria Langenhuijsen, Chris van Rooij, Nanette van Hartskamp, Rob Voogt, Marjon van Rooij, Antoinet Wagenaars, Aart-Jan Hooijman, Hanneke Schoones en Jozef Wagenaars.

WACHTLIJST
Datum: za 25 januari 2020 Aanvang: 20:00 uur Entree:
Normaal: € 15,00

excl €0,65 bespreekkosten (p.s.)

Genre: toneel Andere data: do 23 januari 2020, 14:00 u vr 24 januari 2020, 20:00 u Website: www.toneelverenigingdoek.nl/

Bekijk ook eens

vr 23 oktober 2020 | 20:00 u | toneel Blijve Lache van De Bossche Komeedie
Bestel kaarten
LEES MEER