Contact
Route
Mijn winkelwagen
Deel deze voorstelling
GA JE MEE?
Deel deze voorstelling
DELEN OP TWITTER
DELEN OP FACEBOOK

za 2 maart 2024 | 20:00 uur | te gast, toneel

Toneelvereniging Doe'k Diagnose: Niet Meer Te Redden

Diagnose: Niet Meer Te Redden

Toneelvereniging Doe’k neemt u dit seizoen mee naar een opmerkelijk ziekenhuis waar we kennis maken met Zuster de Vries; een zeer strenge hoofdzuster die behoorlijk gespannen is omdat inspectrice Mevrouw den Blijker het ziekenhuis komt controleren. Maar is mevrouw Den Blijker wel écht een mevrouw? Fanatiek is ze in ieder geval wel! Verpleegkundige Sebastiaan, met zijn roots uit de gayscéne, begeleidt de ietwat ongemakkelijke stagiaire Annabel tijdens haar eerste dagen in het ziekenhuis. De door velen aanbeden en zéér populaire Dr. Hunk kan zijn ogen niet van Annabel afhouden maar is niet gewend aan het lopen van blauwtjes en zet zijn sluwe zinnen op het jonge bloed.
Patiënt Peter Otjes moet worden behandeld voor aambeien maar zijn overheersende vrouw Agnes bepaalt alles voor hem. Hij deelt de kamer met Gonda, een plat Brabantse volksvrouw die geen blad voor de mond neemt. Haar vriendin Ria smokkelt regelmatig sigaretten en drank mee en samen nemen ze de laatste roddels door.
Patiënt Marylene is onder het mes geweest, voor enkele moedervlekjes beweert ze zelf, maar iedereen weet het: ze heeft de boel strak laten trekken. Echter, haar operatie is niet helemaal goed gegaan…

Diagnose: Niet Meer Te Redden is een hilarische komedie geschreven door Rob van Vliet. Een schrijver waarvan Doe’k al meerdere succesvolle voorstellingen heeft gespeeld in het verleden.

 

Bestel kaarten
Datum: za 2 maart 2024 Aanvang: 20:00 uur Entree:
Normaal: € 15.00

excl €0,65 bespreekkosten (p.s.)

Genre: te gast, toneel Andere data: do 29 februari 2024, 20:00 u vr 1 maart 2024, 20:00 u

Bekijk ook eens

zo 7 januari 2024 | 15:00 u | muziek DIEDERICK’S DUEL Een Muzikale One-Man-Show
Bestel kaarten
LEES MEER