Contact
Route
Mijn winkelwagen
Deel deze voorstelling
GA JE MEE?
Deel deze voorstelling
DELEN OP TWITTER
DELEN OP FACEBOOK

vr 31 januari 2020 | 19:00 uur | muziek

One Night OnlyTen bate van wederopbouw in Molukken

Sinds de Molukken eind september werden getroffen door een zware aardbeving, leven veel mensen in provisorische tentenkampen.

Op 25 september werden de Molukken getroffen door een aardbeving met een kracht van 6,5 op de schaal van Richter. Het epicentrum lag tussen de eilanden Ambon en Seram. Er vielen 41 doden, en 170.000 mensen raakten dakloos of vluchtten de bergen in. Nog altijd ondervinden veel mensen de gevolgen van de beving. De noodtoestand op Ambon is onlangs weer verlengd.

Inzamelingacties

Gedurende afgelopen vier maanden hebben verschillende mensen en organisaties inzamelingsacties georganiseerd of gedoneerd ten behoeve van het Molukse volk. Mensen kunnen nog al hun donaties melden bij een van de leden van de Contactgroep Humanitaire Hulp voor Molukken, zodat de Gemeente Vught, naar aanleiding van de motie, het bedrag kan  verdubbelen met een bovengrens van € 10.000,-

Benefietavond: One Night Only

Ter afsluiting van alle inzamelingsacties van de afgelopen maanden organiseert het Contactgroep Humanitaire Hulp voor Molukken een Benefietavond. Hier treden voornamelijk  Molukse en Nederlandse artiesten uit Vught op die enige nationale bekend hebben gekregen. De bekende Molukse Theatergroep The Brothers Timisela treden, na hun breuk als duo, nog één keer samen op, Speciaal voor Vught!

Het wordt een top avond met top artiesten voor top gasten

Verkoop start op 04-05-2018 13:00
Datum: vr 31 januari 2020 Aanvang: 19:00 uur Entree:
Normaal: € 25,00

Genre: muziek

Bekijk ook eens

za 17 april 2021 | 19:30 u | muziek Vitalski: A Night with Prince
Bestel kaarten
LEES MEER