Contact
Route
Mijn winkelwagen
Deel deze voorstelling
GA JE MEE?
Deel deze voorstelling
DELEN OP TWITTER
DELEN OP FACEBOOK

zo 25 februari 2024 | 13:30 uur | dans

Laetana's Bellydance Open Stage

Op zondag 25 februari staat Theater De Speeldoos geheel in het teken van de buikdans. Op die middag zullen zo`n 80 buikdanseressen uit Nederland en België het podium betreden.

Wat is Laetana`s Bellydance Open Stage (LBOS)?
Een theaterervaring voor amateur buikdanseressen. Zij kunnen hun performance in een professionele setting laten zien in een theaterzaal; voorzien van een groot podium met professionele belichting en geluid, verzorgd door een licht- en een geluidstechnicus. En niet te vergeten een enthousiast publiek. Dit alles georganiseerd door Dansstudio Laetana uit Eindhoven.

Tickets zijn online via deze link: https://www.ticketkantoor.nl/shop/laetana

Hoe laat gaan de deuren van het Theater De Speeldoos open?
De deuren gaan om 12.30 uur open, zodat je nog lekker de tijd hebt om wat te snuffelen bij de kramen, iets te drinken of te eten en natuurlijk te socializen in de foyer.

Showtime: 13.30 uur

Er zijn in totaal 3 optreed blokken van max. 50 minuten met tussendoor een half uur pauze.  Let op!!   Wees aub op tijd binnen, want als de show eenmaal is gestart gaan de zaal deuren dicht en kan men weer binnen bij het volgende optreedblok. Wel is het mogelijk om gedurende dat blok plaats te nemen op het balkon.

Wat is er nog meer te doen tijdens deze middag?
Mariska van Bellydance Webshop Majorelle staat met haar gezellige kraam in de foyer met een groot aanbod van allerlei leuke buikdans artikelen. Majorelle.nl
Natuurlijk mag een lekkere catering niet ontbreken.
Sharon, van Sharon`s Catering en Traiteur, komt met een smakelijk assortiment van heerlijke exotische broodjes, satés en andere (ook vegetarische) lekkernijen. Sharonscatering.nl

Mag er gefotografeerd worden?
Tijdens de optredens mag NIET worden gefotografeerd of gefilmd door de toeschouwers. Dit i.v.m. overlast voor de danseressen.

Datum: zo 25 februari 2024 Aanvang: 13:30 uur Entree:

Genre: dans

Bekijk ook eens

za 16 maart 2024 | 19:30 u | dans College Chronicles Dansshow van de MDM demo en presentatie
Bestel kaarten
LEES MEER