Contact
Route
Mijn winkelwagen
Deel deze voorstelling
GA JE MEE?
Deel deze voorstelling
DELEN OP TWITTER
DELEN OP FACEBOOK

zo 23 juni 2019 | 15:00 uur | kamermuziek

La PapillonneEen sprookjesverhaal op piano

La Papillonne is een pianoconcert van een sprookjesverhaal gespeeld door pianiste Yoshimi. Dit concert is een unieke, levendige en kleurrijke ervaring door een stukje poëzie zonder woorden, ondersteund door pittoreske projecties en decor. Het concert is een uitnodiging voor een muzikale en visuele reis door de fantastische wereld van La Papillonne.

Album van Ars Phantasia*
Het conceptuele debuut-cd-album van Ars Phantasia, voert u door een stiekem geschreven sprookje, ondergedompeld in de mystieke sfeer van het traditionele oude Japan. Het album brengt u een onvergetelijke dagtocht van ontdekkingen van een opgewekt jong meisje, genaamd La Papillonne. Deze kleine engel wordt plotseling wakker in een fantasiewereld, waar ze haar plaats en identiteit zal vinden, door spirituele ontmoetingen met haar platonische zielsverwant en uiteindelijk met zichzelf. Behalve de volgende epiloog, La Papillonne is wat er nog over was: een visueel gedicht op piano. Het concert geeft een beeld van dit totale album, welke tijdens en na het concert verkrijgbaar is.
*Ars Phantasia: Geboren halfweg Japan en Frankrijk, Ars Phantasia is waar muziek, poëzie en schilderkunst samenkomen in een conceptueel artistieke manier van kijken met internationaal befaamde artiesten en performers uit de hele wereld. www.arsphantasia.com

Pianiste Yoshimi
Yoshimi is een professionele en unieke pianiste. Zij treedt voornamelijk op in Nederland en Japan. Ze heeft een breed scala aan muziek uitgevoerd, van klassieke stukken tot hedendaagse muziek, improvisaties en natuurlijk haar eigen composities.

 


Dit concert vindt plaats in de kleine zaal. Daarom is de kaartverkoop voor dit concert ongeplaceerd.


Programma zondag 23 juni
DEEL I
Fountain of Dreams
Aux Ailes d’un Papillon
Phantom
Don’t be Afraid
One Day in Maizuru
Belle Paix

PAUZE circa 20 min.

DEEL II
Break
I’m an Angel
High in the Sky, for left hand
Colors
The Quest
Escape

Verkoop start op 04-05-2018 13:00
Datum: zo 23 juni 2019 Aanvang: 15:00 uur Entree:
Normaal: € 17,50

excl €0,65 bespreekkosten (p.s.)

Genre: kamermuziek Website: www.arsphantasia.com

Bekijk ook eens

Kleine zaal
zo 3 november 2019 | 15:00 u | cabaret & kleinkunst met o.a. Cisca de Jong Herinneringen
Bestel kaarten
LEES MEER