Contact
Route
Mijn winkelwagen
Deel deze voorstelling
GA JE MEE?
Deel deze voorstelling
DELEN OP TWITTER
DELEN OP FACEBOOK

di 17 september 2019 | 20:00 uur | film

Perfect Cadeau (16+)met o.a. Miron Hageman

Een ongemakkelijk reüniediner tussen drie mislukte broers ontspoort wanneer de vrouw waar ze allemaal van houden haar zwangerschap bekendmaakt maar weigert te vertellen wie de vader is. De drie broers zien zichzelf als het centrum van hun eigen, kleinzielige universum; een ongrijpbare vrouw waar ze allemaal om verschillende redenen van houden maar die hen alle drie om uiteenlopende redenen misleidt; een afwezige, bedlegerige vader wiens aanstaande erfenis de familie samenbrengt onder het mom van een gemoedelijk reüniediner: het zijn de giftige ingrediënten voor een rampzalige avond.

Komedie/drama | regie: Martijn Hullegie | met o.a. Miron Hageman Atefrans de Bruin, Werner Koenen en John Leddy | duur: 74 min.


Het verhaal van de film ontstond volgens ‘de Meisner-methode’, door improvisatie en niet op basis van een script. Dat gebeurde allemaal onder regie van Martijn Hullegie in Den Bosch. Alle betrokken acteurs zijn amateurs met een drukke baan. Ondanks het gebrek aan een ruim budget en opnametijd is Martijn erin geslaagd om een professionele, avondvullende speelfilm af te leveren. “Ik denk dat mensen naar een leuke film gaan kijken die grappig, maar ook schurend en confronterend is. Iedereen die een broer of zus heeft, zal zich erin kunnen herkennen. Of zwangere vrouwen, die hun partner willen laten zien wat er met haar aan de hand is.” – Martijn Hullegie (bron: omroepbrabant.nl).

Miron Hageman is directeur van de Koningslinde in Vught. De film is o.a. op verschillende in Vught opgenomen.

★★★ Film vandaag: ”Perfect Cadeau is een redelijk kleinschalige productie en heeft eigenlijk meer weg van een theaterstuk; volledig gegrond in improvisatie en gewapend met luchtige dialogen. We zien hier weer wat anders; en dit is zonder meer verfrissend.”

★★★ Filmtotaal: ”Als de ambitie er is om op deze manier meer films te maken, mag dat zeker aangemoedigd worden.”


EET & UIT
Combineer de film met lekker eten bij restaurant Hemels of Bistro Petite Ruelle in Vught (ligging beide op loopafstand):
Restaurant Hemels (€18,00): garni (3 verschillende bites) | hoofdgerecht vlees / vis / vega | luxe koffie of thee met iets lekkers (afwisselend uit eigen keuken i.c.m. friandises/chocolaatjes van de Rouw)
Bistro Petite Ruelle (€18,50): stokbrood met kruidenboter, ingelegde olijfjes en kerriemayonaise | amuse (seizoensgebonden) | kogelbiefstuk met jus de veau en seizoensgroenten / doradefilet met hollandaise saus en seizoensgroenten / wisselend vegetarisch seizoensgerecht (vraag naar de mogelijkheden) | koffie DeLuxe: koffie/cappuccino/thee met huisgemaakte friandises.

U koopt een dinerkaartje voor  bovenstaande restaurant gemakkelijk bij Theater de Speeldoos. Wij vragen u om uiterlijk om 18.00 uur aanwezig te zijn bij het restaurant i.v.m. aanvang film 20.00 uur. Reserveren voor het restaurant gaat als volgt: Kies uw plaatsen in de zaal. Daarna krijgt u de mogelijkheid (via ‘bestel mee’) om een aantal keer Eet & Uit bij het restaurant mee te reserveren.
Let op: voor de film en voor het restaurant worden aparte (e-)tickets aangemaakt.

Verkoop start op 01-01-2016 08:00
Datum: di 17 september 2019 Aanvang: 20:00 uur Entree:
Normaal: € 6,25

Genre: film

Bekijk ook eens

di 28 januari 2020 | 20:00 u | film Het Groene Woud, Brabant tussen steden natuurfilm van Brabants Landschap
Bestel kaarten
LEES MEER