Contact
Route
Mijn winkelwagen
Deel deze voorstelling
GA JE MEE?
Deel deze voorstelling
DELEN OP TWITTER
DELEN OP FACEBOOK

do 17 oktober 2019 | 14:30 uur | film

Corgi (6+)met de stem van o.a. Buddy Vedder

Corgi Rex is de meest geliefde hond van het Britse koningshuis en ondanks dat hij zich niet altijd aan de regels houdt is hij lievelingetje van de Koningin. Wanneer Rex door de andere, jaloerse corgi’s het paleis uit wordt gejaagd en niet terugkomt is de paniek groot. Iedereen denkt dat hij de koude winter buiten de paleismuren niet zal overleven! Rex zet alles op alles om thuis te komen, maar onderweg wordt hij aangezien voor een zwerfhond en naar een hondenkennel gebracht. Hier gelooft niemand dat Rex een koninklijk hondje is en hij moet zich zien te redden tussen nieuwe vrienden en vijanden met wie hij spannende avonturen beleeft. Zo moet Rex het opnemen tegen de sterke en intimiderende Tyson, wordt hij verliefd op de stoere Wanda en leert hij zichzelf beter kennen dan ooit. Zal Rex zijn weg terug naar het paleis nog vinden? En zijn ze hem daar dan nog niet vergeten?

Herfstvakantie familiefilm 2019 | regie: Ben Stassen | met de stem van o.a.  Buddy Vedder, Bridget Maasland en Freek Vonk | duur: 85 min.


Pannenkoekenactie
Pannenkoekenhuis Het Pannenkoekenbos Esch biedt alle kinderen op vertoon van hun herfstvakantie filmkaartje van Theater de Speeldoos een gratis kinderpannenkoek* met stroop of suiker aan! Dat is dus dubbel genieten! *maximaal 2 kinderen onder begeleiding van een volwassene (de volwassene betaalt voor de pannenkoek, de 2 kinderpannenkoeken zijn gratis op vertoon van de kindermiddag kaartjes). Verzekerd zijn van een plekje? Reserveer dan van te voren bij het pannenkoekenhuis: www.pannenkoekenbos.nl.

De pannenkoekenactie is geldig t/m eind oktober 2019

Verkoop start op 01-01-2016 08:00
Datum: do 17 oktober 2019 Aanvang: 14:30 uur Entree:
Normaal: € 6,25
Jeugd t/m 12 jr: € 4,75

Genre: film

Bekijk ook eens

di 28 januari 2020 | 20:00 u | film Het Groene Woud, Brabant tussen steden natuurfilm van Brabants Landschap
Bestel kaarten
LEES MEER