Contact
Route
Mijn winkelwagen
Deel deze voorstelling
GA JE MEE?
Deel deze voorstelling
DELEN OP TWITTER
DELEN OP FACEBOOK

za 26 september 2020 | 20:30 uur | muziek

Concerten op het Witte Doekconcertclips van 50 jaar popmuziek

Legendarisch CONCERTCLIPS van 50 jaar popmuziek

Dansen wordt het niet in Coronatijden, wel swingen in de theaterstoelen!!.
Op deze avond komen er op het grote doek een groot aantal videoclips langs uit vermaarde liveconcerten van de grootste live artiesten uit de laatste 50 jaar.  Van ABBA tot Zappa.

De avond is een uniek alternatief voor iedereen die in deze tijd de festivals en stadiontournees helaas moet missen.  De zichzelf ’Veejays op leeftijd’ noemende samenstellers van het programma zijn de (oud) Vughtenaren Paul van Amelsfoort en Rob van Well. Net zoals zovelen struinden zij in de nachtelijke uren geregeld over het internet om te genieten van de vele liveconcerten die er te vinden zijn. Dat bracht hen op het idee om hun hobby te delen met een groter publiek. Inmiddels beschikken zij over een grote hoeveelheid liveclips die qua audio en video geschikt zijn gemaakt voor het grote doek. Uit die collectie hebben zij een selectie gemaakt met niet alleen oud maar ook jong rock/pop repertoire.

Op het grote scherm, in de theaterzaal van Theater de Speeldoos, wordt alles prachtig in beeld gebracht, alsof je zelf bij het concert bent! Daarnaast is het nog mogelijk je eigen voorkeur aan te geven. Vraag een concert aan via deze link :  www.concertenophetwittdoek.jouwweb.nl

Het programma begint om 20.15 uur,  gedurende de avond zullen er 2 pauzes zijn,  de bar is open en uiteraard zijn alle Coronaregels van toepassing. Het belooft een avond te worden voor iedereen die festivals en stadionconcerten mist of er nog is geweest.

De toegang is gratis, wél kaarten reserveren bij de Theater de Speeldoos:  www.theaterdespeeldoos.nl 

Op = Op: Wees er snel bij, want i.v.m. de Corona maatregelen zullen er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar zijn. Per reservering kan je max 4 kaarten bestellen

 

 

 

 

UITVERKOCHT
Datum: za 26 september 2020 Aanvang: 20:30 uur Entree:

Genre: muziek Website: concertenophetwittdoek.jouwweb.nl/

Bekijk ook eens

za 23 april 2022 | 19:30 u | muziek Vitalski: A Night with Prince
Bestel kaarten
LEES MEER