Contact
Route
Mijn winkelwagen
Agenda
Bekijk alle voorstellingen

Expositie

Expositie Marie-Louise Wasiela

Theater de Speeldoos Vught

9 september – 15 oktober 2021

 

Marie-Louise Wasiela studeerde aan de Academie voor beeldende kunst te Antwerpen, waar zij zich specialiseerde in het gebied van schilderkunst en grafiek. In het theater de Speeldoos kunt u een mooi overzicht van haar schilderijen en grafieken zien.

Wasiela’s werk is vloeiend, gelaagd en expressief. Het balanceert tussen figuratief en abstract, olieverf en experimenteel materiaal, het is soms fragiel en monumentaal tegelijkertijd. De kunstenares probeert de grenzen van het schilder- en de prentkunst op te zoeken en een wereld suggereren die de kijker geleidelijk kan ontdekken.

Zelf zegt zij over haar kunst: “Ik word beïnvloed door herinneringen, ervaringen en natuur, en gebruik het om een ​​beeld te maken dat schuurt.  Voor mij is niet belangrijk of het mooi is of lijkt op de wereld om mij heen, het is een persoonlijke reflectie, een spiegelbeeld van deze wereld.”
Al kijkend wordt de beschouwer onderdeel van het werk.

 

 

De expositie is georganiseerd onder auspiciën van de Gemeentelijke Tentoonstellingscommissie en is te bezichtigen van maandag t/m vrijdag tussen 10.00-22.00 uur, op zaterdag van 11.00-16.00 uur en tijdens voorstellingen of films.

(tijdens vakantieperiodes en feestdagen gelden afwijkende openingstijden)

 


Ook exposeren in Theater de Speeldoos?

Ga voor meer informatie naar Uw expositie>> of
Neem contact op met:
Eveline van Maasakkers
T 073 751 80 44 (keuze 3)
E eveline@theaterdespeeldoos.nl