Contact
Route
Mijn winkelwagen
Agenda
Bekijk alle voorstellingen

Expositie

expositie:  Pjotr van Leeuwen

maandag 11 april tot maandag 30 mei 2022

 

PvL Pjotr van Leeuwen (1992) speelt in zijn beeldend werk met de samenstelling van een geheel. Alles dat is heeft haar zijn te danken aan haar samenstelling. Door het vervaardigen van assemblages, sculpturen, tekst, schilderijen, architectuur en het bundelen van deze disciplines tracht Pjotr een beter idee te krijgen van zijn eigen leefwereld, interesse, fascinaties etc. Hierdoor sijpelt als het ware de context van het werk langzaam in het materiaal en manifesteert het zich als een schijnbaar kloppend geheel. De mogelijkheid om alles aan elkaar te verbinden lijkt een oneindige zoektocht naar het eigen zijn tegenover het in het algemeen bestaan.

Wil je meer informatie over het werk van Pjotr van Leeuwen kijk dan op de website https://pjotrvl.nl/ of volg op Instagram: pjutrvl

De expositie is georganiseerd onder auspiciën van de Gemeentelijke Tentoonstellingscommissie en is te bezichtigen van maandag t/m vrijdag tussen 10.00-20.00 uur, op zaterdag van 11.00-16.00 uur en tijdens voorstellingen of films. (tijdens vakantieperiodes en feestdagen gelden afwijkende openingstijden)


Ook exposeren in Theater de Speeldoos?

Ga voor meer informatie naar Uw expositie>> of
Neem contact op met:
Eveline van Maasakkers
T 073 751 80 44 (keuze 3)
E eveline@theaterdespeeldoos.nl