Contact
Route
Mijn winkelwagen
Laatste nieuws

27 augustus 2020 | Expositie Artisjok

EXPOSITIE

Expositie Artisjok èn oproep workshop Gedichtenposter maken op woensdag 7 oktober 2020

 

EN TOEN…….

Toen kwam corona en ging ook Kinderatelier Artisjok op slot. De tentoonstelling ging niet door, maar de kinderen hadden in het halve jaar genoeg mooie werkstukken gemaakt en hebben thuis ook doorgewerkt. Zij kunnen de schilderijen en tekeningen alsnog laten zien in de Speeldoos te Vught van 23 september tot 11 oktober.

Tijdens deze expositie zullen werken te zien zijn van haar leerlingen en haarzelf. Een deel van de tentoonstelling gaat over het thema “En Toen”. Dit thema sluit aan op de Kinderboekenweek die gedurende deze expositie loopt van woensdag 30 september t/m zondag 11 oktober.
Op woensdag 23 september zal Joke Smeets, zoals elk jaar, de expositie feestelijk openen.

De Speeldoos en Joke Smeets organiseren rondom deze expositie een gezamenlijke activiteit waarbij zowel het thema van de expositie èn de Kinderboekenweek naar voren komen.
Op woensdag 7 oktober a.s. vanaf 15:45 uur kunnen kinderen t/m 12 jaar zich opgeven voor een workshop “ Gedichtenposter maken”. Tijdens deze workshop legt Maja Jordaan (vrijwilliger bij de Speeldoos) uit hoe je een versje maakt en geeft ze leuke voorbeelden. Vervolgens krijgen de kinderen  van Joke Smeets uitleg over hoe je jouw versje uit kan werken op papier.

Wil je ook meedoen aan deze workshop op woensdag 7 oktober? Geef je dan vóór 4 oktober op via de mail: info@theaterdespeeldoos.nl
Kosten zijn €2,00 , te voldoen op de dag van de workshop. Wees er snel bij, want er zijn een beperkt aantal plaatsen.