Contact
Route
Mijn winkelwagen
Laatste nieuws

2 april 2020 |

WIJ ZIJN GESLOTEN T/M 1 juni 2020

BEREIKBAARHEID KAARTVERKOOP-RECEPTIE:

Vanwege de strenge richtlijnen van het RIVM m.b.t. het coronavirus, is de kaartverkoop-receptie telefonisch bereikbaar op gewijzigde tijden;
maandag- en donderdagochtend van 9.00 uur tot 12.30 uur op telefoonnummer 073-6565588.
Voor vragen kunt u ook een mail richten aan info@theaterdespeeldoos.nl.
Mailadressen van onze overige afdelingen vind u via deze link. Uiteraard doen wij ons uiterste best uw mail zo spoedig mogelijk te beantwoorden.
Wij vragen begrip voor deze situatie.

Neemt u normaal deel aan een activiteit in Theater de Speeldoos en heeft u hierover vragen, dan verzoeken wij u contact op te nemen met de organisator hiervan. Op dit moment hebben alle gebruikers hun activiteiten in de Speeldoos gecanceld.


Alle voorstellingen en films t/m 1 juni geannuleerd.

Door de strenge richtlijnen van het RIVM vanwege het coronavirus kunnen alle voorstellingen, films en publieke evenementen in Theater de Speeldoos tot en met 1 juni 2020 geen doorgang vinden.
Gezien deze uitzonderlijke situatie doen wij ons uiterste best onze kaartkopers en andere bezoekers zo spoedig mogelijk te  informeren over de afwikkeling. Wij kijken allereerst naar de mogelijkheden om de voorstellingen naar een latere datum te verplaatsen. Het al gekochte ticket blijft daarvoor dan geldig.
We trachten al onze bezoekers zo snel mogelijk per mail te informeren, ook nadere informatie over gekochte tickets volgt. Wij vragen u om geen contact met ons op te nemen; wij nemen contact op met u.

Overige voorstellingen en/of films kunt u 24/7 reserveren via onze website.