Contact
Route
Mijn winkelwagen
Agenda
Bekijk alle voorstellingen

Sponsoring

Sponsoring

“De aard van theater, kunst en cultuur is aan het veranderen; grenzen tussen disciplines vervagen. ‘Low culture’ en ‘high culture’ vermengen zich, subsidiezekerheden brokkelen af, commercie wordt meer en meer geaccepteerd. Theater de Speeldoos zorgt ervoor dat podiumkunsten en cultuur voor breed publiek bereikbaar blijven. In samenwerking met u!” – Harry Salfischberger, directeur Theater de Speeldoos

Theater de Speeldoos biedt een aantal unieke mogelijkheden om uw bedrijf voor het voetlicht te brengen. Als sponsor van het theater kunt u zich in Vught en de regio profileren. Door uw naam en financiële steun aan Theater de Speeldoos te verbinden, draagt u bij aan de versterking van het culturele klimaat en het imago van Vught. Bovendien kunt u extra inhoud geven aan uw relatiebehartiging door uw relaties mee te nemen naar een voorstelling.

Sponsormogelijkheden

  • Adverteren in onze seizoensbrochure met vele extra voordelen
  • StarsOnStage Talent Foundation
  • Kamermuziek

Adverteren in onze seizoensbrochure

Al vanaf € 215,00 heeft u een advertentie in onze seizoensbrochure.

Wij danken de volgende adverteerders die seizoensbrochure 2017 – 2018 mede mogelijk hebben gemaakt:
Optiek van de Kamp, Heineken/Brand bier, Hazenberg Bouw, Schuurmans Schilderwerken, Gigadata, OWK Notarissen, Q-Bed, DitOfDat, MP Drijvers, Taxicentrale De Meierij, LijfStijling, Autobedrijf verhulst BV, Partyservice van Rooij, Eduart Strang, BDU Print, Dorien de Nijs, Pannenkoekenhuis Het Betoverde Bos, Pitcher, Van de Laak – Swinkels, Imageline, Kwekerij-Binderij Hooijman, ETB Van de Meerendonk, van der Dussen maatkeukens, Van Tienen Drankautomaten, Blue Sky Ergonomics, Albert Heijn Vught.

StarsOnStage Talent Foundation:

Steun jong danstalent met de StarsOnStage Talent Foundation!
De StarsOnStage Talent Foundation geeft getalenteerde kinderen de kans om een professioneel dans- of muziektheatertraject te volgen. Culturele activiteiten en artistieke ontplooiing van de jeugd zijn ontzettend belangrijk. In het huidige economische klimaat wordt de talentontwikkeling van kinderen steeds vaker beperkt door gebrek aan financiële middelen. Onze Talent Foundation probeert geld in te zamelen bij o.a. professionele artiesten, lokale bedrijven, theaterbezoekers en verenigingen. De opbrengst daarvan wordt gebruikt voor talentsponsoring d.m.v. een gedeeltelijke of volledige bijdrage in de contributie van een professioneel dans- of muziektheatertraject bij de Talent Academy van StarsOnStage.

Enkele artiesten die de Talent Foundation steunen:

  • Ali B – “Zo heb ik ook ooit een kans gekregen!
  • Katinka Polderman – “Wat een mooi initiatief!
  • Kasper van Kooten – “De mooiste verbinding vind je in het theater! Houd de podiumkunst heel!
  • Miss Molly and Me (o.a. Marlijn van Weerdenburg) – “Super mooi initiatief! Staan wij volledig achter”
  • René van Meurs – “Geweldig! Deden alle theaters dit maar!”

En ook:
Angela Groothuizen, Cor Bakker & Mike Boddé, Danstheater AYA, Brigitte Kaandorp, Gare du Nord, I&L Entertainment (cast van Arthur de Musical), Karin Bruers, Henk van Straten, Max van den Burg, Van Hoorne Entertainment (cast Assepoester), Maartje & Kine, Rob & Emiel, Regina Albrink, Theatergroep BuuuT vrij, Eric Koller, Frank Cools, Renée van Wegberg, Sylvana Simons, Vrouw Holland, Niet Schieten!, Marie Christien en Ageeth de Haan.

 Kamermuziek

Om ook in de toekomst de kamermuziekserie voor Vught te behouden en – wellicht nog belangrijker – hetzelfde hoge niveau van uitvoerende artiesten te kunnen handhaven kunnen we alle hulp gebruiken. We hebben al jarenlang een trouwe groep bezoekers aan onze kamermuziekconcerten en zij zijn lovend over het aangeboden programma. Omdat Theater de Speeldoos voor zijn programmering geen overheidssubsidie ontvangt, is de steun van particulieren en het bedrijfsleven onmisbaar. Ook kleine bedragen worden door ons zeer op prijs gesteld. Wij zijn dankbaar voor de steun die wij tot nu toe al hebben ontvangen. Heden ten dage verzekert particuliere ondersteuning dat ook toekomstige muziekliefhebbers kunnen genieten van het uitzonderlijke aanbod in deze kamermuziekserie.

Wilt u meer weten over  de mogelijkheden tot sponsoring? Neemt dan contact op met het secretariaat via:

E secretariaat@theaterdespeeldoos.nl
T 073 751 80 44 (keuze 1)

Meer weten over sponsoring?

Neem contact met ons op:

E secretariaat@theaterdespeeldoos.nl
T 073 751 80 44 (keuze 1)