Contact
Route
Mijn winkelwagen
Deel deze voorstelling
GA JE MEE?
Deel deze voorstelling
DELEN OP TWITTER
DELEN OP FACEBOOK

za 1 december 2018 | 20:30 uur | cabaret & kleinkunst

William BoevaReset (reprise)

De voorstelling van William Boeva op 1 december is wegens geringe belangstelling geannuleerd. Klanten met een kaartje voor deze voorstelling zijn op de hoogte gesteld.


“De combinatie van zelfspot en openhartigheid maakt deze jonge comedian bijzonder” schreef de NRC. Een recensie met vier sterren in Vlaams dagblad De Standaard voor ‘Reset’. William viel daarnaast op in de Nederlandse media en dat leverde hem een vliegende start op in de Nederlandse theaters. Met zijn volle 1 meter 37 aan linkerzijde en 1 meter 42 aan de rechterkant is William Boeva de grappigste dwerg der Lage Landen. Maar aanvaarden de mensen hem nu om wie hij echt is … Of om wat hij doet … Of omdat het moet? Bij elk antwoord komt er een nieuwe vraag. Tijd om de knop in zijn hoofd om te draaien, de boel te resetten en opnieuw op te starten. Nóg sneller, nóg scherper en nóg verrassender. Want er is nog zoveel te vertellen.

“In deze comedian schuilt een veelbelovend komisch acteur, met een arsenaal aan stemmetjes, gebaren en mimiek.”De Standaard ****

GEANNULEERD
Datum: za 1 december 2018 Aanvang: 20:30 uur Entree:
Normaal: € 17,50
CJP: € 16,50
65+: € 16,50

excl €0,65 bespreekkosten (p.s.)

Genre: cabaret & kleinkunst

Bekijk ook eens

vr 26 april 2019 | 20:30 u | cabaret & kleinkunst Javier Guzman Guzmán
Bestel kaarten
LEES MEER