Contact
Route
Mijn winkelwagen
Deel deze voorstelling
GA JE MEE?
Deel deze voorstelling
DELEN OP TWITTER
DELEN OP FACEBOOK

za 21 april 2018 | 20:00 uur | muziek, special

Vitalski: PRINCE !

Sinds de eerste sterfdag van Prince, geeft Vitalski her en der een uitgebreide lezing over de veel minder gekende kant van Prince. Schrijver van geheimzinnige teksten, geniale schepper van merkwaardige, ingetogen, meditatieve muziek. En daarvoor kan je misschien maar beter even gaan zitten…

Een zoektocht naar de mens van vlees en bloed achter het muziekicoon, in zijn leven en in zijn werk. Met uiteraard veel prachtige muziek tussendoor. Niet zozeer de grote hits, maar wel de meer obscure, verrassende meesterwerkjes, die bijna niemand kent. Getrouwe liefhebbers halen hun hart op, nieuwkomers weten niet wat ze meemaken.

Vitalski richt zich naar mensen die weinig van Prince weten maar ook naar echte fans. Voor hen laat Vitalski weinig gekende fragmentjes horen. Hij legt ook uit wat de Minneapolis-sound is, welke songteksten van Prince autobiografisch zijn en vertelt veel kleine anekdotes. Met zijn lezing wil Vitalski vooral het beeld over Prince bijstellen. “Prince heeft veel meer dan alleen maar dansmuziek gemaakt. Zijn ingetogen, meditatieve luisterliedjes, zoals God en Solo, hoor je nooit op de radio. Op die Prince leg ik de nadruk”, aldus de superfan die zichzelf uitdaagt tot een zoektocht naar de mens van vlees en bloed achter het muziekicoon.

Voor liefhebbers van de man maar ook voor leken!

Wegens grote belangstelling is deze voorstelling verplaatst naar een grotere (beneden-) zaal. Er zijn dus weer wat extra plaatsen beschikbaar!

UITVERKOCHT
Datum: za 21 april 2018 Aanvang: 20:00 uur Entree:
Normaal: € 12,00

excl €0,65 bespreekkosten (p.s.)

Genre: muziek, special

Bekijk ook eens

do 24 mei 2018 | 20:30 u | kamermuziek Cellokwartet Ferschtman
Bestel kaarten
LEES MEER