Contact
Route
Mijn winkelwagen
Deel deze voorstelling
GA JE MEE?
Deel deze voorstelling
DELEN OP TWITTER
DELEN OP FACEBOOK

za 20 april 2019 | 20:00 uur | muziek, special

Vitalski: PRINCE! (part II)

Sinds de eerste sterfdag van Prince, heeft Vitalski her en der een uitgebreide lezing gegeven over de veel minder gekende kant van Prince. Met deze lezing heeft hij ook twee keer eerder in Theater de Speeldoos gestaan. Beide avonden waren uitverkocht en een groot succes. En nu is hij terug! Op veler verzoek, met een vervolg op de eerste lezing. Hij continueert in dit 2e deel de zoektocht naar de mens van vlees en bloed achter het muziekicoon, in zijn leven en in zijn werk, maar nu vanuit het perspectief van de mensen in de zaal.

Acht liefhebbers zijn gevraagd hun twee favoriete  songs te noemen en deze songs zullen centraal staan deze avond. Vitalski gaat met de acht in gesprek over hun keuzes en plaatst de songs in een historisch perspectief. Dit wordt vanzelfsprekend door Vitalski weer aangevuld met andere songs, interessante anekdotes en verhalen. Op deze manier krijgen we een inkijkje in het rijke oeuvre en de diversiteit van Prince. Vitalski richt zich op mensen die weinig van Prince weten maar ook op de echte fans. Het is een avond voor iedereen die van muziek houdt en meer wil weten over dit muzikale fenomeen.


Deze voorstelling speelt in de benedenzaal (01) van Theater de Speeldoos. Deze zaal biedt ruimte aan maximaal 100 personen. De kaartverkoop is ongeplaceerd.

Verkoop start op 04-05-2018 13:00
Datum: za 20 april 2019 Aanvang: 20:00 uur Entree:
Normaal: € 12,00

excl €0,65 bespreekkosten (p.s.)

Genre: muziek, special

Bekijk ook eens

TOEGANG GRATIS
zo 19 januari 2020 | 15:00 u | muziek Coverband What Else muziek in de foyer
LEES MEER