Contact
Route
Mijn winkelwagen
Deel deze voorstelling
GA JE MEE?
Deel deze voorstelling
DELEN OP TWITTER
DELEN OP FACEBOOK

vr 24 november 2017 | 20:00 uur | te gast

Veiling - St.Vicki Brownhuis

Veiling ten bate van Stichting Vicki Brown
ontmoetingsplek voor mensen met kanker

Op vrijdag 24 november 2017 vanaf 20.00 uur organiseert Stichting Vicki Brown een veiling, de tweede grote jubileumactiviteit in het kader van haar 25-jarig bestaan. De opbrengst van de veilig komt ten goede aan de activiteiten van het Vicki Brownhuis. Stichting Vicki Brown is door de fiscus ANBI erkend. De veiling wordt ingeleid met een muzikaal en cultureel programma met Toneelvereniging Rederijkerskamer Moyses’ Bosch, kleinkunstenaar Sanne Schumacher en het Vicki Brownhuiskoor. Na afloop is er gelegenheid voor een drankje met een optreden van Orkest Tango La Barquera.

De veiling vindt plaats in Theater de Speeldoos in Vught. Burgemeester Roderick van de Mortel zal u verwelkomen. Er zullen diverse én exclusieve kavels geveild worden. Deze zijn ter beschikking gesteld door particulieren, bedrijven, ondernemers, galerieën, hotels, musea, etc. Veilingmeester is Harry Korst, voorheen veilingmeester van veilinghuis Korst van der Hoeff in ’s-Hertogenbosch.

Tickets kosten €15 per persoon en zijn inclusief koffie & thee, een Vicki Brownie voor aanvang en drankje met hapje in de pauze.

De kaarten zijn vanaf 9 oktober verkrijgbaar bij het Theater de Speeldoos in Vught en bij het Vicki Brownhuis.

Betrokken partners: Lionsclub Crèvecoeur, Happaz Catering, Bakkerij van Doorn, Grafische Studio Van Buul, Howdo Creative Direction, Theater de Speeldoos en al diegenen die een kavel beschikbaar hebben gesteld. Vanaf 16 oktober vindt u van de kavels een overzicht op de website van het Vicki Brown Huis.

Bestel kaarten
Datum: vr 24 november 2017 Aanvang: 20:00 uur Entree:
Normaal: € 15,00

Genre: te gast Website: www.vbrownhuis.nl

Bekijk ook eens

za 16 december 2017 | 19:30 u | muziektheater & musical Theatergroep Spring Spring in een kerstbal...
Bestel kaarten
LEES MEER