Contact
Route
Mijn winkelwagen
Deel deze voorstelling
GA JE MEE?
Deel deze voorstelling
DELEN OP TWITTER
DELEN OP FACEBOOK

za 9 december 2017 | 15:00 uur | jeugd & familie

Tom's Magische Speelgoedwinkel (5+)Een winterse familiemusical (try-out)

In een prachtig kleurrijke speelgoedwinkel woont Tom. Elke avond als de lichten doven en de klok middernacht slaat komt Tom uit zijn schuilplaats en ziet de winkel magisch tot leven komen. De populaire Hercules is zijn beste vriend en een echte superheld. In zijn fantasie beleven ze grandioze avonturen, totdat Hercules’ jaloerse vijand Hades met Kerst verschijnt. Hades heeft niets met al die vrolijkheid en wil het liefst de winkel en de rest van de wereld in duisternis hullen.

Tom zal al zijn krachten moeten gebruiken om zijn ‘thuis’ te redden en de wereld te laten zien dat hij een superheld is. Een oorspronkelijke voorstelling die geschreven is om de fantasie van het publiek te prikkelen en hun soms al vergeten dromen om te kunnen vliegen of in het bezit te zijn van superkrachten te herbeleven. Een avontuurlijke voorstelling vol magie en humor voor de hele familie!


met hoofdrollen voor Bartho Braat, Marleen van der Loo en Jeroen Phaff


Meet & Greet
Kom in je mooiste kostuum naar de voorstelling, loop over de rode loper en wie weet win jij wel een van de prijzen. En hoe leuk is het dat er ook een fotograaf aanwezig is die een prachtige foto maakt van jou met de acteurs?

Bestel kaarten
Datum: za 9 december 2017 Aanvang: 15:00 uur Entree:
Normaal: € 16,50
Jeugd t/m 12 jr: € 15,50
Vrienden: € 14,00

excl €0,65 bespreekkosten (p.s.)

Genre: jeugd & familie

Bekijk ook eens

zo 15 april 2018 | 14:00 u | jeugd & familie Dirk Scheele Huis-,tuin-, en keukenavonturen (2+)
Bestel kaarten
LEES MEER