Contact
Route
Mijn winkelwagen
Deel deze voorstelling
GA JE MEE?
Deel deze voorstelling
DELEN OP TWITTER
DELEN OP FACEBOOK

za 30 maart 2019 | 20:30 uur | special

Het opvoedcircusmet Stine Jensen & Frank Meester

Er zijn van die dagen dat je verlangt naar de tijd dat er slechts één opvoedbijbel was, die van Dr. Spock. Nu het wemelt van de opvoedadviezen, dringt de vraag zich op: wanneer doe je het goed als ouder? Hoe doe je dat, opvoeden? Talloze boeken en opvoedgoeroes schetsen een spookbeeld. We zijn geneigd onze kinderen te veel te verwennen en te beschermen met ‘tefal-jongeren’ tot gevolg. Met humor en zelfspot banen de filosofen Stine Jensen (gescheiden, één dochter van zeven) en Frank Meester (getrouwd, twee zonen van begin twintig) zich in deze wervelende theatershow een weg door het opvoeddoolhof. Zij nemen oude en nieuwe denkers mee, van Rousseau en Kant tot De Beauvoir. Zin om er even helemaal uit te zijn? Weg van de handenbindertjes, van de oeverloos, eindeloos en wezenloos schermkijkende pubers? Kom naar ‘Het opvoedcircus’!


Oproep aan alle puber in Vught (en omgeving)
Vind jij dat jouw ouders nog wat kunnen leren op het gebied van opvoeden? Op zaterdag 30 maart komen filosofen Stine Jensen en Frank Meester naar Vught. Met humor en zelfspot banen zij zich in deze wervelende theatershow een weg door het opvoeddoolhof. Daar kunnen jouw ouders vast nog wat van leren! Dus stuur ze er naar toe, laat ons weten waarom zij naar deze voorstelling moeten gaan en jij krijgt van ons een gratis kaartje. Een echte WIN-WIN situatie!

Hoe doe je mee?
Download dit opvoedformulier >>, vul het in en laat jouw ouders dit door jou ingevulde formulier afgeven bij de kassa. Of mail het ingevulde formulier naar E kaartverkoop@theaterdespeeldoos.nl.*

Dan laten wij volgende week aan je weten naar welke leuke voorstelling in Theater de Speeldoos je mag gaan!

* de ingevulde formulieren moeten vóór aanvang van de voorstelling op 30 maart bij ons binnen zijn!

Verkoop start op 04-05-2018 13:00
Datum: za 30 maart 2019 Aanvang: 20:30 uur Entree:
Normaal: € 19,50
CJP: € 18,50
65+: € 18,50

excl €0,65 bespreekkosten (p.s.)

Genre: special

Bekijk ook eens