Contact
Route
Mijn winkelwagen
Deel deze voorstelling
GA JE MEE?
Deel deze voorstelling
DELEN OP TWITTER
DELEN OP FACEBOOK

za 17 maart 2018 | 14:30 uur | muziektheater & musical, te gast

Maurick CollegeLove me Tender

Na succesvolle producties als ‘Lak’, ‘Sister Pact’en ‘Aquarius’ voert de musicalgroep van het Maurick College dit jaar weer een bijzondere musicalproductie op. Maurick de musical: een eigentijdse musical gebracht door een enthousiaste groep leerlingen voor leerlingen, ouders, docenten, familie en kennissen.

Love Me Tender 
Love Me Tender vertelt het verhaal van demacho Chad die met motorpech strandt in een klein plattelandsdorpje. Net uit de gevangenis en gewapend met een gitaar, leren jack en een scherp oog voor vrouwen, wordt het anders zo rustige plaatsje door hem binnen 24 uur compleet op z’n kop gezet. Ook het leven van Natalie die als reparateur werkt aan het herstel van de motor van Chad, krijgt van de ene op de andere dag een totaal andere wending. De jonge vrouw droomt er al tijden van de wijde wereld in te trekken en ziet in de sexy Chad de ideale reisgezel. Zij probeert hem op eigenzinnige wijze hiervan te overtuigen. Deze jukeboxmusical is een humorvolle ontdekkingsreis op zoek naar liefde, spanning en avontuur.

Bestel kaarten
Datum: za 17 maart 2018 Aanvang: 14:30 uur Entree:
Normaal: € 14,00

excl €0,65 bespreekkosten (p.s.)

Genre: muziektheater & musical, te gast Andere data: do 15 maart 2018, 20:00 u vr 16 maart 2018, 20:00 u Website: maurickcollege.nl

Bekijk ook eens

vr 8 juni 2018 | 20:00 u | jeugd & familie High School Musical (TeenStage) StarsOnStage Musical
Bestel kaarten
LEES MEER