Contact
Route
Mijn winkelwagen
Deel deze voorstelling
GA JE MEE?
Deel deze voorstelling
DELEN OP TWITTER
DELEN OP FACEBOOK

vr 19 oktober 2018 | 20:30 uur | toneel

Late Lentetry-out; met o.a. Guido Spek

Brutale en pittige tragi-komedie met oorstrelende songs

Mira Faber is een beroemde zangeres, Bow is een veelbelovend pianist. Zij is begin vijftig, hij midden twintig. De muziek brengt hen samen en wordt de soundtrack van een spannende flirt. Maar wanneer die ontaardt in een heftige liefde, komt hun omgeving resoluut in actie …
‘Late Lente’ is een brutale en pittige tragi-komedie over de worsteling tussen wat hoort en wat moet, tussen het hart en het hoofd, ambitie en affectie en over wat groeit tussen de oren en tussen de lakens. Met een verleden vol leugens en een toekomst vol plannen is de vraag: hoe red je elkaar en daarna jezelf?

met Ellen Pieters (o.a. Adèle Conny Jasperina – De Grote Drie, Wat Zien Ik?!) | Guido Spek | (GTST, Into The Woods) | Sjoerd Pleijsier (Ciske De Rat, Turks Fruit) en Julia Herfst (Eline Vere, The Full Monty)

It’s ladies night
Voorafgaand aan de voorstelling zijn alle bezoekers vanaf 19.00 uur van harte welkom in onze theaterfoyer om te genieten van een gezellige ladies night.


ACTIE VROUWEN VAN NU

Om gebruik te maken van de toegestuurde actiecode in de  ‘Vrouwen van nu Nieuwsbrief’, kiest u eerst uw plaatsen op de plattegrond voor de voorstelling Late Lente. Na bestellen voert u bovenaan de ‘vrouwen van nu’ actiecode in en kiest vervolgens voor de (kortings) Theater prijssoort van € 21,50. Deze actie loopt t/m 31 juli 2018.

Bestel kaarten
Datum: vr 19 oktober 2018 Aanvang: 20:30 uur Entree:
Normaal: € 26,50
CJP: € 25,50
65+: € 25,50
Theater: € 21,50

excl €0,65 bespreekkosten (p.s.)

Genre: toneel

Bekijk ook eens

4, 5, 7 & 8 augustus
za 4 augustus 2018 | 20:30 u | te gast Verboden gebied: Vrouw in Niemandsland Festival Boulevard
kaartverkoop via TF Boulevard
LEES MEER