Contact
Route
Mijn winkelwagen
Deel deze voorstelling
GA JE MEE?
Deel deze voorstelling
DELEN OP TWITTER
DELEN OP FACEBOOK

za 24 maart 2018 | 20:30 uur | special

Henk SchiffmacherHenk Schiffmacher vertelt

Henk Schiffmacher. Wereldreiziger, avonturier, liefhebber van de mens en hun diverse culturen. Liefhebber van vrouwelijk schoon, charmeur, provocateur, leraar, inspirator en humorist. Hij is internationaal erkend als één van de belangrijkste figuren in de wereld van tatoeage en ziet zichzelf als ‘the poor man’s Rembrandt’. Nu hij de pensioengerechtigde leeftijd heeft behaald, kijkt hij terug op zijn veelbewogen leven. Deze ras-verteller neemt u mee op een bizarre, vaak hilarische reis door zijn leven. Alles wat u altijd al wilde weten, maar nooit zou durven vragen.

WINACTIE i.s.m. Black Cherry Tattoo Vught!
Theater de Speeldoos geeft in samenwerking met Black Cherry Tattoo Vught>> twee waardebonnen weg t.w.v. € 100,00! Wat moet je hiervoor doen? Koop een kaartje voor Henk Schiffmacher op 24 maart, post een bericht op onze Facebookpagina>> of stuur een mail naar: publiciteit@theaterdespeeldoos.nl en vermeld hierin waarom jij kans wilt maken op een gratis tattoo! Deze actie loopt t/m 31 januari 2018. Daarna maken wij de twee prijswinnaars bekend.

Heb je al kaartjes voor de voorstelling van Henk op 24 maart? Iedereen met een kaartje voor deze voorstelling bij Theater de Speeldoos mag meedoen! 

Bestel kaarten
Datum: za 24 maart 2018 Aanvang: 20:30 uur Entree:
Normaal: € 23,50
CJP: € 22,50
Vrienden: € 21,00
65+: € 22,50

excl €0,65 bespreekkosten (p.s.)

Genre: special

Bekijk ook eens

za 10 maart 2018 | 20:30 u | special Arend Jan Boekestijn & Syp Wynia Boekestijn & Wynia duiden de wereld
Bestel kaarten
LEES MEER