Contact
Route
Mijn winkelwagen
Deel deze voorstelling
GA JE MEE?
Deel deze voorstelling
DELEN OP TWITTER
DELEN OP FACEBOOK

wo 17 oktober 2018 | 14:30 uur | film, jeugd & familie

Pieter Konijn (6+)met de stem van o.a. Jan Versteegh

Pieter Konijn is de verfilming van Beatrix Potters tijdloze verhaal over de eigenwijze en ondeugende Pieter Konijn.

In deze film loopt de strijd tussen Pieter Konijn en meneer Verhoef om de moestuin ontzettend uit de hand. Ook proberen ze allebei in de smaak te vallen bij hun lieve buurvrouw Bea. Zij is gek op dieren, terwijl meneer Verhoef juist een hekel heeft aan het ‘ongedierte’ dat zijn tuin probeert te verwoesten. Tommie Christiaan spreekt de stem in van Pieter. Zussen Shelley Vol, Amy Vol en Lisa Vol (OG3NE) nemen de stemmen van de drieling Flopsie, Mopsie en Wipstaart voor hun rekening. Verder met de stemmen van o.a. Do (Bea), Joey Schalker (Thomas Verhoef), Jan Versteegh (Benjamin Wollepluis), Cystine Carreon (afdelingsmanager) en Roué Verveer (Jan Willem de Haan).

Animatie/ avontuur 2018 | regie: Will Gluck | met stemmen van o.a. Tommie Christiaan, Jan Versteegh, Do, Roué Verveer | Duur: 95 min.


Herfstvakantie familiefilm met pannenkoekenactie!

Pannenkoekenhuis Het Betoverde Bos in Esch biedt alle kinderen op vertoon van hun herfstvakantie filmkaartje van Theater de Speeldoos een gratis kinderpannenkoek* met stroop of suiker aan! Dat is dus dubbel genieten! *maximaal 2 kinderen onder begeleiding van een volwassene (de volwassene betaalt voor de pannenkoek, de 2 kinderpannenkoeken zijn gratis op vertoon van de filmkaartjes). Verzekerd zijn van een plekje? Reserveer dan van te voren bij het pannenkoekenhuis! De actie loop tot eind oktober 2018.

 

Verkoop start op 01-01-2016 08:00
Datum: wo 17 oktober 2018 Aanvang: 14:30 uur Entree:
Normaal: € 5,50
Jeugd t/m 12 jr: € 4,00

Genre: film, jeugd & familie

Bekijk ook eens

wo 28 november 2018 | 14:30 u | film Sinterklaas en Het Gouden Hoefijzer (AL) met schoentje zetten
Bestel kaarten
LEES MEER