Contact
Route
Mijn winkelwagen
Deel deze voorstelling
GA JE MEE?
Deel deze voorstelling
DELEN OP TWITTER
DELEN OP FACEBOOK

do 3 januari 2019 | 14:30 uur | film

Incredibles 2 (6+)met de stem van o.a. Isa Hoes

Deze kerstvakantie draaien we een échte familiefilm met in de hoofdrol de familie Incredible!

De superhelden zijn terug en stelen opnieuw de show in ‘Incredibles 2’. In dit nieuwe avontuur staat moeder Helen in de spotlight als superheld, terwijl vader Bob dagelijkse heldendaden verricht in het huishouden, met dochter Violet, zoon Dash en baby Jack-Jack – wiens superkrachten nog ontdekt moeten worden. De familie staat alleen al snel op zijn kop als er een briljante schurk opduikt met een meesterplan dat alles in gevaar zal brengen. Dit laten de superhelden natuurlijk niet gebeuren en samen met Frozone gaan ze de strijd aan. Dat is wat deze familie zo Incredible maakt!

familiefilm | regie: Brad Bird | met de stemmen van o.a. Paul Haenen, Anne-Marie Jung,  Bo Beljaars en Isa Hoes | duur: 125 min.


Kerstvakantie familiefilm met pannenkoekenactie!
Het Betoverde Bos,  het leukste pannenkoekenhuis van Esch, biedt alle kinderen op vertoon van hun kerstvakantie filmkaartje van Theater de Speeldoos een gratis kinderpannenkoek* met stroop of suiker aan! *max. 2 kinderen onder begeleiding van een betalende volwassene. Deze actie loopt t/m eind januari 2019.

Verzekerd zijn van een plekje in het pannenkoekenhuis op 3 januari? Reserveer dan van te voren een tafeltje: www.hetbetoverdebos.nl

 

Verkoop start op 01-01-2016 08:00
Datum: do 3 januari 2019 Aanvang: 14:30 uur Entree:
Normaal: € 5,50
Jeugd t/m 12 jr: € 4,00

Genre: film

Bekijk ook eens