Contact
Route
Mijn winkelwagen
Deel deze voorstelling
GA JE MEE?
Deel deze voorstelling
DELEN OP TWITTER
DELEN OP FACEBOOK

di 25 september 2018 | 20:00 uur | film

Three Billboards Outside Ebbing (16+)met o.a. Frances McDormand

Three Billboards Outside Ebbing, Missouri

Nadat er maanden voorbijgaan zonder dat er een dader wordt gevonden in de moordzaak van haar dochter, neemt Mildred Hayes (Oscarwinnares Frances McDormand) een gedurfde stap. Ze laat drie controversiële boodschappen op reclameborden plaatsen langs de weg richting haar dorp gericht aan het gerespecteerde politiehoofd, William Willoughby (Oscar genomineerde Woody Harrelson). Wanneer politieagent en tweede in lijn Dixon (Sam Rockwell), een onvolwassen moederskindje met een voorliefde voor geweld, erbij betrokken raakt, wordt de strijd tussen Mildred en Ebbing’s ordehandhaving alleen maar heftiger.

zwarte filmkomedie 2017 | regie: Martin McDonagh | met o.a. Frances McDormand, Woody Harrelson en Sam Rockwell | duur: 115 min.


Winnaar in de categorie ‘Beste Scenario’ tijdens het filmfestival van Venetië & Oscarwinnaar ‘Beste actrice’


EET & UIT
Combineer de film met lekker eten bij de restaurants Hemels en La Strada in Vught! U koopt een dinerkaartje voor één van beide restaurants gemakkelijk bij Theater de Speeldoos. Met dit kaartje kunt u bij het restaurant kiezen uit een vis, vlees of vegetarisch hoofdgerecht. Als afsluiter ontvangt u bij Hemels een heerlijke luxe koffie of thee met friandises. Bij La Strada ontvangt u ook een heerlijk kopje koffie of thee na afloop en bij keuze voor een pasta of pizza krijgt u als voorgerecht ook nog een mandje brood met kruidenboter.

Reserveren voor een restaurant gaat als volgt:
Kies uw plaatsen in de zaal. Daarna krijgt u de mogelijkheid (via aanvinken vakje ‘bestel mee’) om een aantal keer Eet & Uit bij Hemels of La Strada mee te reserveren. Let op: voor de film en voor het restaurant worden aparte (e-)tickets aangemaakt.

Verkoop start op 01-01-2016 08:00
Datum: di 25 september 2018 Aanvang: 20:00 uur Entree:
Normaal: € 5,50

Genre: film

Bekijk ook eens

wo 28 november 2018 | 14:30 u | film Sinterklaas en Het Gouden Hoefijzer (AL) met schoentje zetten
Bestel kaarten
LEES MEER