Contact
Route
Mijn winkelwagen
Deel deze voorstelling
GA JE MEE?
Deel deze voorstelling
DELEN OP TWITTER
DELEN OP FACEBOOK

di 18 september 2018 | 20:00 uur | film

The Greatest Showman (9+)met o.a. Hugh Jackman

The Greatest Showman met Oscar genomineerde Hugh Jackman in de hoofdrol, is een muzikaal spektakel geїnspireerd door het leven van P.T. Barnum. Barnum was een visionair die zich van niets wist te ontwikkelen tot het brein achter ‘de grootste show van de wereld’, een betoverend spektakel en de viering van zijn levende fantasie. Een voorstelling die een wereldwijd publiek aansprak en in vervoering bracht.

De film is geregisseerd door nieuwkomer Michael Gracey en voorzien van de muziek van Oscarwinnaars Benj Pasek en Justin Paul (La La Land). De overige rollen worden vertolkt door Oscar genomineerde Michelle Williams, Zendaya, Zac Efron en Rebecca Ferguson.

musical 2018 | regie: Michael Gracey | met o.a. Hugh Jackman, Michelle Williams, Zendaya, Zac Efron en Rebecca Ferguson | duur: 105 min.


EET & UIT
Combineer de film met lekker eten bij de restaurants Hemels en La Strada in Vught! U koopt een dinerkaartje voor één van beide restaurants gemakkelijk bij Theater de Speeldoos. Met dit kaartje kunt u bij het restaurant kiezen uit een vis, vlees of vegetarisch hoofdgerecht. Als afsluiter ontvangt u bij Hemels een heerlijke luxe koffie of thee met friandises. Bij La Strada ontvangt u ook een heerlijk kopje koffie of thee na afloop en bij keuze voor een pasta of pizza krijgt u als voorgerecht ook nog een mandje brood met kruidenboter.

Reserveren voor een restaurant gaat als volgt:
Kies uw plaatsen in de zaal. Daarna krijgt u de mogelijkheid (via aanvinken vakje ‘bestel mee’) om een aantal keer Eet & Uit bij Hemels of La Strada mee te reserveren. Let op: voor de film en voor het restaurant worden aparte (e-)tickets aangemaakt.

Verkoop start op 01-01-2016 08:00
Datum: di 18 september 2018 Aanvang: 20:00 uur Entree:
Normaal: € 5,50

Genre: film

Bekijk ook eens

di 25 september 2018 | 20:00 u | film Three Billboards Outside Ebbing (16+) met o.a. Frances McDormand
Bestel kaarten
LEES MEER