Contact
Route
Mijn winkelwagen
Deel deze voorstelling
GA JE MEE?
Deel deze voorstelling
DELEN OP TWITTER
DELEN OP FACEBOOK

di 9 oktober 2018 | 20:00 uur | film

The Shape of Water (16+)met o.a. Sally Hawkins

Van de meesterlijke verhalenverteller Guillermo del Toro komt The Shape of Water, een sprookje dat niet van deze wereld is. De film speelt zich af tijdens de Koude Oorlog in Amerika circa 1962. In een verborgen en zwaarbeveiligd overheidslaboratorium waar ze werkzaam is, zit de eenzame Elisa gevangen in een leven van isolatie. Elisa’s leven verandert voor altijd als zij en collega Zelda een geheim experiment ontdekken.

romantische thriller  2017 | regie: Guillermo del Toro | met o.a. Sally Hawkins en Octavia Spencer | duur: 119 min.


EET & UIT
Combineer de film met lekker eten bij de restaurants Hemels en La Strada in Vught! U koopt een dinerkaartje voor één van beide restaurants gemakkelijk bij Theater de Speeldoos. Met dit kaartje kunt u bij het restaurant kiezen uit een vis, vlees of vegetarisch hoofdgerecht. Als afsluiter ontvangt u bij Hemels een heerlijke luxe koffie of thee met friandises. Bij La Strada ontvangt u ook een heerlijk kopje koffie of thee na afloop en bij keuze voor een pasta of pizza krijgt u als voorgerecht ook nog een mandje brood met kruidenboter.

Reserveren voor een restaurant gaat als volgt:
Kies uw plaatsen in de zaal. Daarna krijgt u de mogelijkheid (via aanvinken vakje ‘bestel mee’) om een aantal keer Eet & Uit bij Hemels of La Strada mee te reserveren. Let op: voor de film en voor het restaurant worden aparte (e-)tickets aangemaakt.

Bestel kaarten
Datum: di 9 oktober 2018 Aanvang: 20:00 uur Entree:
Normaal: € 5,50

Genre: film

Bekijk ook eens

di 25 september 2018 | 20:00 u | film Three Billboards Outside Ebbing (16+) met o.a. Frances McDormand
Bestel kaarten
LEES MEER