Contact
Route
Mijn winkelwagen
Deel deze voorstelling
GA JE MEE?
Deel deze voorstelling
DELEN OP TWITTER
DELEN OP FACEBOOK

wo 2 mei 2018 | 15:30 uur | film, jeugd & familie

Dikkertje Dap (AL)met o.a. Liam de Vries

Dikkertje Dap is op dezelfde dag geboren als zijn beste vriend Raf, een giraf. Omdat zijn opa verzorger is in de dierentuin is Dikkertje vaak bij Raf te vinden. Ze zijn onafscheidelijk en delen alles, tot Dikkertje voor het eerst naar school gaat en erachter komt dat giraffen niet naar school mogen. Dikkertje mist Raf enorm, maar maakt ook spannende nieuwe dingen mee. Hij maakt zelfs een nieuwe vriend, Yous. Raf mist Dikkertje ook en wil graag mee naar school. Daarom bedenkt Dikkertje een plan om de giraf mee naar school te nemen en zijn twee vrienden bij elkaar te brengen. Dikkertje Dap is gebaseerd op het beroemde versje van Annie M.G. Schmidt.

“De scenaristen hebben het slim aangepakt: de belangrijkste ingrediënten uit het gedicht presenteren ze lekker snel.”Volkskrant ****

Familie 2017 | regie: Barbara Bredero | met o.a. Liam de Vries en Martijn Fischer | duur: 74 min.


Meivakantie familiefilm met pannenkoekenactie!
Het Betoverde Bos in Esch en Het Wonderbos in Cromvoirt bieden alle kinderen op vertoon van hun meivakantie  filmkaartje van Theater de Speeldoos een gratis kinderpannenkoek* met stroop of suiker aan! De actie loopt tot eind mei 2018. * maximaal twee kinderen onder begeleiding van een betalende volwassene. De volwassene betaalt voor de pannenkoek en de kinderen krijgen hun pannenkoek gratis.

TIP: om zeker te zijn van een plekje bij een van de twee pannenkoekenhuizen, reserveer je van te voren alvast een tafeltje. Dan weet je zeker dat je na de film lekker kunt gaan smullen!

Bestel kaarten
Datum: wo 2 mei 2018 Aanvang: 15:30 uur Entree:
Normaal: € 5,50
Jeugd t/m 12 jr: € 4,00
Vrienden: € 4,00

Genre: film, jeugd & familie

Bekijk ook eens

di 24 april 2018 | 20:00 u | film Vele Hemels boven de Zevende (12+) met o.a. Brit van Hoof
Bestel kaarten
LEES MEER