Contact
Route
Mijn winkelwagen
Deel deze voorstelling
GA JE MEE?
Deel deze voorstelling
DELEN OP TWITTER
DELEN OP FACEBOOK

di 24 april 2018 | 20:00 uur | film

Vele Hemels boven de Zevende (12+)met o.a. Brit van Hoof

Eva staat altijd klaar om de wereld te redden. Ze is een rots in de branding voor haar puberende nichtje, haar ruziënde ouders en haar dolverliefde zus. Ze is kampioen in geven, behalve aan zichzelf. Want achter haar brede glimlach en overdosis begrip, groeit een knagende eenzaamheid. In “Vele Hemels Boven de Zevende’ vechten vijf personages meer met zichzelf dan met elkaar, in dit bestaan dat belachelijk mooi en geweldig lastig is, allemaal tegelijk. Een film over obstakels die bergen worden en over durven kiezen voor je eigen geluk.

Uitstekende timing én sterk schrijven: prachtig” – Trouw *****

Schrijver Griet Op de Beeck is één van de meest gelezen auteurs in de Lage Landen. “Vele hemels boven de zevende’ is haar debuutroman en is nu eindelijk verfilmd door Jan Matthys.

Drama | regie: Jan Matthys | met o.a. Brit van Hoof, Sara de Roo, Koen de Graeve | 119 minuten


Eet & Uit
Combineer de dinsdagavondfilm met lekker eten bij restaurant Hemels of La Strada in Vught! U koopt een dinerkaartje voor €16,00 gemakkelijk online of aan de kassa van Theater de Speeldoos.  Dit kan alleen via ons, dus niet rechtstreeks bij het restaurant. Met dit kaartje kunt u bij Hemels kiezen uit een vis, vlees of vegetarisch hoofdgerecht. Als afsluiter ontvangt u een heerlijke luxe koffie of thee. Bij La Strada bestaat de keuze uit steak, vis, pasta of pizza. Bij de pasta en de pizza zit als voorgerecht een mandje brood met kruidenboter. Reserveren kan t/m maandag 12.00u voorafgaand aan de dinsdagavondfilm.
Lukt het niet om online voor het restaurant van uw keuze (La Strada of Hemels ) te reserveren? Bel of mail dan naar: T 073 656 55 88 E kaartverkoop@theaterdespeeldoos.nl. Wij zullen dan de reservering bij het betreffende restaurant voor u maken.

Bestel kaarten
Datum: di 24 april 2018 Aanvang: 20:00 uur Entree:
Normaal: € 5,50
Vrienden: € 4,00

Genre: film

Bekijk ook eens

wo 2 mei 2018 | 15:30 u | film Dikkertje Dap (AL) met o.a. Liam de Vries
Bestel kaarten
LEES MEER