Contact
Route
Mijn winkelwagen
Deel deze voorstelling
GA JE MEE?
Deel deze voorstelling
DELEN OP TWITTER
DELEN OP FACEBOOK

di 5 juni 2018 | 20:00 uur | film

Huisvrouwen Bestaan Niet (12+)met o.a. Jelka van Houten

In de komedie Huisvrouwen Bestaan Niet worden twee zussen en hun moeder gedwongen om hun verschillen aan de kant te schuiven en na te denken over het leven en het huishouden dat ze voeren. Gijsje is een jonge, ambitieuze controlfreak die niks liever wil dan zwanger worden én carrière maken op het reclamebureau waar ze werkt. Haar oudere zus Marjolein is getrouwd, heeft drie kinderen en is net haar baan als journalist kwijt. Haar nieuwe ambitie: schoolpleinmoeder worden. Hun bohémienne moeder Loes heeft zich met te veel hypotheken op het prachtige familiehuis waar ze woont enorm in de nesten gewerkt. Gijsje en Marjolein vinden het idee dat ze hun familiehuis verliezen onverteerbaar en zoeken naar mogelijkheden om het te behouden. Alleen de bonus die Gijsje kan verdienen met een gouden idee voor een reclamecampagne kan hen uit de financiële problemen helpen. Hiervoor moet zij zich met haar aantrekkelijke collega Dominique verdiepen in ‘de huisvrouw anno nu’; een opdracht die meer teweegbrengt dan de drie dames ooit hadden gedacht. Huisvrouwen Bestaan Niet is gebaseerd op de succesvolletheatervoorstelling ‘De Huisvrouwmonologen’.

komedie | regie: Barbara Bredero | met o.a. Waldemar Torenstra, Victoria Koblenko, Jelka van Houten, Jim Bakkum, Eva van de Wijdeven, Leo Alkemade, Loes Luca | 103 minuten

laatste film van theaterseizoen 2017 – 2018


Eet & Uit
Combineer de dinsdagavondfilm met lekker eten bij restaurant Hemels of La Strada in Vught! U koopt een dinerkaartje voor €16,00 gemakkelijk online of aan de kassa van Theater de Speeldoos.  Dit kan alleen via ons, dus niet rechtstreeks bij het restaurant. Met dit kaartje kunt u bij Hemels kiezen uit een vis, vlees of vegetarisch hoofdgerecht. Als afsluiter ontvangt u een heerlijke luxe koffie of thee. Bij La Strada bestaat de keuze uit steak, vis, pasta of pizza. Bij de pasta en de pizza zit als voorgerecht een mandje brood met kruidenboter. Reserveren kan t/m maandag 12.00u voorafgaand aan de dinsdagavondfilm.

Bestel kaarten
Datum: di 5 juni 2018 Aanvang: 20:00 uur Entree:
Normaal: € 5,50
Vrienden: € 4,00

Genre: film

Bekijk ook eens

di 22 mei 2018 | 20:00 u | film Un Beau Soleil Intérieur (12+) met o.a. Juliette Binoche
Bestel kaarten
LEES MEER