Contact
Route
Mijn winkelwagen
Deel deze voorstelling
GA JE MEE?
Deel deze voorstelling
DELEN OP TWITTER
DELEN OP FACEBOOK

di 27 maart 2018 | 20:00 uur | film

Mamregie Adelheid Roosen

documentaire : thema Alzheimer

In de documentaire ‘Mam’ portretteert theatermaker Adelheid Roosen haar moeder, die de ziekte van Alzheimer heeft. Niet door uit te gaan van zichzelf, maar door met haar moeder mee te bewegen in de reis die ze aflegt, ontdekt zij wie haar moeder nu aan het worden is …

“Nu mijn  moeder de ziekte van Alzheimer heeft, zie ik haar niet verdwijnen, ik zie haar tevoorschijn komen. Ik ervaar haar als een alice in wonderland: ze valt door de tijd heen.
Ik val haar achterna, ontdek waar ze is, wat ze beleeft, doet en zegt. Mijn moeder is verhuisd zonder koffer, ik reis als haar bagage mee. Dat vind ik poëtisch aan deze situatie.
Dat heb ik geprobeerd vast te leggen in deze film.”– Adelheid Roosen

korte film / documentaire | door Adelheid Roosen | 20 min. + bijbehorende videoregistratie van 23 min.


Eet & Uit
Combineer de dinsdagavondfilm met lekker eten bij restaurant Hemels of La Strada in Vught! U koopt een dinerkaartje voor €16,00 gemakkelijk online of aan de kassa van Theater de Speeldoos.  Dit kan alleen via ons, dus niet rechtstreeks bij het restaurant. Met dit kaartje kunt u bij Hemels kiezen uit een vis, vlees of vegetarisch hoofdgerecht. Als afsluiter ontvangt u een heerlijke luxe koffie of thee. Bij La Strada bestaat de keuze uit steak, vis, pasta of pizza. Bij de pasta en de pizza zit als voorgerecht een mandje brood met kruidenboter. Reserveren kan t/m maandag 12.00u voorafgaand aan de dinsdagavondfilm.

Bestel kaarten
Datum: di 27 maart 2018 Aanvang: 20:00 uur Entree:
Normaal: € 5,50
Vrienden: € 4,00

Genre: film

Bekijk ook eens

Laatste kaarten!
do 29 maart 2018 | 20:00 u | film Als...(12+)
Bestel kaarten
LEES MEER