Contact
Route
Mijn winkelwagen
Deel deze voorstelling
GA JE MEE?
Deel deze voorstelling
DELEN OP TWITTER
DELEN OP FACEBOOK

di 27 juni 2017 | 20:00 uur | film

Onze Jongens (12+)met o.a. Jim Bakkum

Jorrit komt na jaren afwezigheid weer terug in Nederland. Zijn ex-vrouw wil hem niet meer zien en zijn 8-jarige zoontje is vooral teleurgesteld in zijn vader. Bij het bouwbedrijf van zijn vriend Bas gaan de zaken ook slecht. Tot de mannen een gat in de markt vinden. Niet zozeer het klusvermogen, maar het gespierde lichaam van Jorrit is een hit bij de vrouwelijke klanten. Samen met zijn andere collega’s gooit hij het roer om. Ze stoppen met klussen en beginnen met strippen. De opdrachten zijn niet aan te slepen en bouwbedrijf ‘Onze Jongens’ lijkt gered. Tot de privé-omgeving van de heren lucht krijgt van deze bijzondere carrièremove…


komedie 2016 | regie: Johan Nijenhuis | met o.a. Jim Bakkum en Martijn Fischer | duur: 112 min.


Acht maanden lang trainde Jim Bakkum, onder begeleiding, drie keer in de week en lette hij op zijn voeding. „Vlak voordat de opnamen begonnen zag ik eruit zoals ik eruit wilde zien. Te gek om te zien dat je een lichaam precies kunt boetseren zoals je het wilt. Wat ik fijn vind, is dat ik uiteindelijk een lichaam heb gekregen dat er nog natuurlijk uitziet, een lijf dat iedere jongen van die leeftijd kan hebben. Want het moet wel geloofwaardig blijven: Jorrit is niet een jongen die heel erg aan het sporten is en op zijn eten let. Hoe beter je lichaam wordt, hoe onzekerder je trouwens wordt, maar dat geheel terzijde.”


EET & UIT
Combineer de dinsdagavondfilm met lekker eten! Geniet van een heerlijk hoofdgerecht en een luxe koffie bij Grand Café Beleef (€14,50) of Restaurant Hemels (€16,00) in Vught en wandel in een minuutje naar Theater de Speeldoos voor een mooie film. Reserveren kan t/m maandag 12.00u voorafgaand aan de dinsdagavondfilm. Reserveren EET & UIT: Na het online boeken van uw plaatsen, kunt u de keuze maken voor EET & UIT (Beleef óf Hemels). Telefonisch of aan de kassa reserveren kan natuurlijk ook. EET & UIT is alléén te boeken via Theater de Speeldoos.

Bestel kaarten
Datum: di 27 juni 2017 Aanvang: 20:00 uur Entree:
Normaal: € 5,00
Vrienden: € 3,50
Genre: film

Bekijk ook eens

theaterfoyer
za 24 februari 2018 | 20:30 u | muziek Live Muziekquiz Quiztet!
Bestel kaarten
LEES MEER