Contact
Route
Mijn winkelwagen
Deel deze voorstelling
GA JE MEE?
Deel deze voorstelling
DELEN OP TWITTER
DELEN OP FACEBOOK

za 16 juni 2018 | 13:00 uur | jeugd & familie, muziektheater & musical, te gast

Jungle Book (YS cast 2 & MusicAllFun)StarsOnStage Musical

Na afgelopen jaar te hebben geschitterd in ‘Pudding Tarzan, de musical’ zijn de musicalgroepen YoungStage (7 t/m 11 jaar) klaar voor een nieuwe productie.

Musicalgroep YoungStage & groep MusicAllFun presenteren:

Jungle Book

Een musical naar het boek van Rudyard Kipling. Het verhaal speelt zich af in de jungle van India. Op een dag vindt de zwarte panter Bagheera een verlaten mensenbaby in een mandje. Omdat het dichtstbijzijnde mensendorp te ver weg is, brengt hij de baby naar een roedel wolven. Het kind wordt door hen geaccepteerd en opgevoed. Ze geven hem de naam Mowgli. Jaren later komt aan Mowgli’s onbezorgde leven bij de wolven een einde wanneer de tijger Shere Khan terugkeert in de jungle. Shere Khan heeft een gruwelijke hekel aan mensen en wil Mowgli vermoorden. Voor zowel Mowgli’s eigen veiligheid als die van de roedel wordt besloten dat hij terug moet naar de mensen. Bagheera biedt aan om Mowgli naar een mensendorp te brengen. Mowgli is echter niet van plan de jungle zomaar te verlaten …

Let op! Er spelen drie verschillende casts deze musical. Cast 2 heeft les op ma. 17.00u-18.00u en ook de groep MusicAllFun doet mee in deze productie.

Bestel kaarten
Datum: za 16 juni 2018 Aanvang: 13:00 uur Entree:
Normaal: € 11,00

excl €0,65 bespreekkosten (p.s.)

Genre: jeugd & familie, muziektheater & musical, te gast Website: www.starsonstage.nl

Bekijk ook eens

zo 10 juni 2018 | 09:30 u | dans Efteling StarsOnStage Dans
Bestel kaarten
LEES MEER