Contact
Route
Mijn winkelwagen
Deel deze voorstelling
GA JE MEE?
Deel deze voorstelling
DELEN OP TWITTER
DELEN OP FACEBOOK

zo 4 maart 2018 | 11:00 uur | jeugd & familie

Dreumes - en Peuterfestival (1,5-3 jaar)

Een heerlijke zondagochtend in het theater waarbij tijdens dit mini festival van alles te beleven is voor de kleintjes!

Loet leest voor uit … Loet Moet
Het stoere en nieuwsgierige meisje Loet is een kinderboekenpersonage. In deze muzikale voorleesvoorstelling leest Loet voor uit haar eigen boek, op haar eigen interactieve en knotsgekke manier! Loet is gecreëerd en wordt gespeeld door de bekroonde actrice en auteur Ruth Bakker. Loet zingt, danst en speelt het liefst de hele dag. Maar dat kan niet, want ze moet zoveel. Loet wil niks meer moeten. “Ik doe alleen nog wat ik zelf wil!” Ze sluit zich op in haar kamer, waar ze verdwijnt in haar eigen gekke, sprankelende wereld. (10.00 uur & 11.00 uur)

Het Kleurfeest
Op een groot vel papier op de grond ontstaat op de klanken van de muziek een mooie tekening. De kinderen worden uitgenodigd om de tekening met krijtjes in te kleuren en tekenen.

Workshop Muziek op Schoot
Door met muziek en beweging bezig te zijn, ontwikkel je niet alleen de muzikale, maar ook de motorische en sociale gebieden bij kinderen. Bij Muziek op Schoot staat voorop dat de (groot-) ouders en de kinderen plezier hebben in het samen dansen, zingen en spelen op muziekinstrumentjes. Deze workshop wordt gegeven door Muziek op Schoot docente Janneke Wijnstra van StarsOnStage.

Speeltuin Het Oerwoud
Het theater is speciaal voor jou veranderd in een tropisch oerwoud. Overal exotische bomen, planten en bloemen. Danst daar een vlinder? Kijk, een aap op zoek naar een banaan. Er is zelfs een in het oerwoud verdwaalde puzzelgiraffe. En wat dacht je van lekker languit in een te gek apennest?

Koop een kaartje voor het verhaal van Loet en de rest van het mini festival is vrij te bezoeken.

Bestel kaarten
Datum: zo 4 maart 2018 Aanvang: 11:00 uur Entree:
Normaal: € 13,50
Vrienden: € 11,00

excl €0,65 bespreekkosten (p.s.)

Genre: jeugd & familie Andere data: zo 4 maart 2018, 10:00 u

Bekijk ook eens

zo 28 januari 2018 | 09:30 u | jeugd & familie Theaterweekend Babyconcert (0-1,5 jaar)
Bestel kaarten
LEES MEER