Contact
Route
Mijn winkelwagen
Deel deze voorstelling
GA JE MEE?
Deel deze voorstelling
DELEN OP TWITTER
DELEN OP FACEBOOK

za 19 mei 2018 | 20:30 uur | dans

Codarts Rotterdam/Holland DanceTalent on the move

Elk jaar biedt Holland Dance Festival het spraakmakende danstalent van Codarts Rotterdam – de hotspot voor hedendaagse dans – een landelijk podium. Met trots laat Holland Dance Festival het Nederlandse publiek alweer voor de tiende keer kennismaken met de in Rotterdam klaargestoomde danstalenten. Ze zijn aanstekelijk, inspirerend en bezitten een ongekend niveau aan energie. Deze jubileumeditie sprankelt met hoogtepunten en repertoire van internationale topchoreografen, waaronder Jiří Kylián, Antonin Comestaz, Joost Vrouenraets en Jarek Cemerek.

Nu al genieten van de topdansers van morgen
De dertig toptalenten van Codarts Rotterdam zijn aanstekelijk, inspirerend en dansen ontzettend energiek. Maak tijdens het avondvullende programma Talent On The Move kennis met een kleurrijke groep dansers met de meest uiteenlopende achtergronden, hun passie en hun dromen. Deze jubileumeditie van Talent On The Move zit boordevol hoogtepunten met nieuw werk dat speciaal voor de dansers is gecreëerd. Voorbeeld hiervan is het duet The Golden Pas De Deux van Stephen Shropshire dat hoge ogen gooide tijdens het Balletgala van Dansersfonds ’79. Daarnaast bevat de voorstelling bestaand repertoire van internationale topchoreografen, waaronder Jiří Kylián, Stephen Shropshire, Joost Vrouenraets, Jarek Cemerek en Antonin Comestaz.

Samuel Wuersten (artistiek en algemeen directeur Holland Dance Festival & lid College van Bestuur Codarts Rotterdam):
“Talent On The Move is een project dat aan meerdere kanten hout snijdt. Het afwisselende programma van bestaand repertoire en nieuwe creaties is een echte bruggenbouwer naar publiek in het hele land. Enerzijds biedt het de deelnemende jonge dansers veel waardevolle toneelervaring. Anderzijds biedt het choreografen de kans nieuw werk te creëren en dit tevens breed zichtbaar te maken. Maar boven alles is Talent On The Move een aanstekelijke show op hoog niveau: ieder jaar weer, ieder jaar anders, al tien jaar lang!”

Bestel kaarten
Datum: za 19 mei 2018 Aanvang: 20:30 uur Entree:
Normaal: € 17,00
CJP: € 16,00
Vrienden: € 14,50
65+: € 16,00

excl €0,65 bespreekkosten (p.s.)

Genre: dans Website: holland-dance.com

Bekijk ook eens

zo 10 juni 2018 | 09:30 u | dans Efteling StarsOnStage Dans
Bestel kaarten
LEES MEER