Contact
Route
Mijn winkelwagen
Deel deze voorstelling
GA JE MEE?
Deel deze voorstelling
DELEN OP TWITTER
DELEN OP FACEBOOK

za 10 maart 2018 | 20:30 uur | special

Arend Jan Boekestijn & Syp WyniaBoekestijn & Wynia duiden de wereld

Twee columnisten komen naar uw theater: over politiek, economie en alles wat u altijd al wilde weten, maar nooit durfde vragen. Onafhankelijk, soms optimistisch en altijd opgewekt. Arend Jan Boekestijn en Syp Wynia trekken door het land met een programma over ons land! Wie hebben het lot van ons land in handen en waar moet het met dit land heen? Over Trump en Poetin, Merkel en Rutte, over Grieken, bonussen en Islam. Is de Koude Oorlog terug? Moeten we vrezen voor onze welvaart? Zijn de Chinezen een groter gevaar dan de terroristen? Waarom willen zoveel Afrikanen naar Europa?

Arend Jan Boekestijn is historicus en voormalig VVD-politicus. Hij is buitenlandcolumnist van Elsevier en treedt regelmatig op in radio- en televisieprogramma’s. Hij maakte naam met zijn ‘Boekestijntjes’: als andere politici wijselijk hun mond houden als er nog een microfoon open staat, praat Boekestijn openhartig door. In 2010 publiceerde Boekestijn ‘De prijs van een slecht geweten’ en in 2011 ‘Mijmeren Overzee’.

Syp Wynia is economisch columnist en politiek commentator van Elsevier. Wynia werkte in Groningen, Den Haag en Brussel en volgde de Europese leiders dwars door Europa. Hij waarschuwde voor Ziek Nederland, zei ‘nee’ tegen de Europese Grondwet, zag al snel dat ABN Amro te duur werd gekocht en Griekenland niet in de euro kan blijven. Wynia verzorgde columns voor radiozender BNR en het televisieprogramma ‘Buitenhof’ en is nu commentator van het ontbijt- programma ‘Vandaag de Dag’ op televisiezender NPO1.

BEL THEATERKASSA
Datum: za 10 maart 2018 Aanvang: 20:30 uur Entree:
Normaal: € 21,50
CJP: € 20,50
Vrienden: € 19,00
65+: € 20,50

excl €0,65 bespreekkosten (p.s.)

Genre: special

Bekijk ook eens

vr 10 mei 2019 | 20:30 u | special Rob & Emiel Onderweg (12+)
Bestel kaarten
LEES MEER